Benicàssim prepara una nova campanya de promoció del comerç local

L'objectiu posat a continuar promovent el comerç local durant les pròximes setmanes i dinamitzar amb això l'economia del municipi. 

Economía 02 de febrero de 2021 Redacció Redacció
Reunion comercio
Els comerciants interessats tenen fins al 5 de febrer per a inscriure's en la iniciativa

La regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Benicàssim està ultimant una campanya promocional amb l'objectiu posat a continuar promovent el comerç local durant les pròximes setmanes i dinamitzar amb això l'economia del municipi. 

La responsable de l'àrea, Vanessa Batalla, al costat del tècnic, Joaquín Muñoz, i la representant de l'Associació de Comerços i Serveis Professionals de Benicàssim (Acoserbe) , Lydia Martín, han mantingut una trobada per a acabar de perfilar l'acció que es desenvoluparà durant dos mesos “i en la qual esperem que participe un bon nombre de comerços, sector que constitueix un important motor econòmic per a la localitat”, ha indicat Vanessa Batalla. 

Fins al divendres 5 de febrer a les 14.00 hores està obert el termini perquè els comerciants interessats puguen inscriure's i participar en la iniciativa, bé enviant un correu a [email protected] o a través del telèfon de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (Aedl) 964303249.

Vanessa Batalla ha continuat explicant que l'aplicació mòbil Zoco cobrarà importància en la campanya “per a continuar impulsant l'eina que connecta als clients i als compradors amb un sol clic”. Batalla recorda que l'app es va posar en marxa el mes de juliol passat “després de la necessitat que es va detectar durant el primer estat d'alarma de tindre un canal de comunicació entre clients i comerciants, fàcil d'usar i gratuït i a través del telèfon mòbil”. Des de la seua posada en marxa, Zoco Benicàssim ja compta amb al voltant de 80 comerços i serveis adherits.

L'app Zoco és un encreuament entre un xat i una botiga online però simplificada al màxim perquè puga utilitzar-la qualsevol usuari i perquè puga adaptar-se a la majoria de productes. Així, un comerç pot donar-se d'alta, crear el seu catàleg i començar a vendre en qüestió de minuts. En disposar d'un xat el venedor pot comunicar-se amb el client de manera similar a com el farien a la seua botiga física, mantenint el tracte directe i pròxim que caracteritza al comerç de Benicàssim. L'aplicació mòbil, d'ús gratuït, està disponible tant per a iPhone com per a dispositius Android i es pot descarregar directament des de la web www.getzoco.com així com a través del Qr disponible en els comerços de Benicàssim adherits a aquesta iniciativa.

 

 

Te puede interesar
Lo más visto