Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Benicarló i Vinaròs van tancar la setmana amb una incidència per davall dels 300 punts

El área de la Plana es la qué registro una mayor incidencia acumulada durante la pasada semana.

Coronavirus 08 de febrero de 2021 Redacció Redacció
test-coronavirus-covid-19_foto610x342

Les dades de nous infectats per coronavirus durant el cap de setmana en la comunitat Valenciana ascendit a 5165 nous positius dels quals 305 corresponen a la nostra província, 2135 a Alacant i 2671 a la província de València.

Durant este cap de setmana s'han registrat 140 defuncions en la comunitat de les quals 14 corresponen a la província de Castelló .

Pel que fa a les hospitalitzacions tancàvem el diumenge amb 355 persones ingressades en la província i 56 pacients en la UCI .

L'hospital de campanya de Castelló instal·lat per a atendre a l'hospital de la plana al comarcal de Vinaròs i a l'hospital general han atés des de la seua obertura el 23 de gener a 31 pacients.La major part dels ingressos en este servici tenen un pronòstic lleu moderat i prèviament ja estaven hospitalitzats en alguns dels centres provincials, això ha permés que els pacients de més gravetat romandran hospitalitzats en propis centres hospitalaris.

Encara que la corba de contagis comença a descendir lleument la setmana passada la major incidència acumulada superior als 1000 contagis per cada 100.000 habitants continuava en el departament de la plana els departaments de salut de Castelló i Vinaròs ja estan per davall dels 1000 punts.

Caldrà estar molt atents a les dades d'esta setmana per a poder afirmar que la corba comença a ser doblegada.

Les poblacions que al llarg de la setmana passada van registrar una notable millora van ser Vinaròs i Benicarló amb una incidència semblant per davall dels 300 casos.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter