Auxiliars Covid en el Tram

Arcadi Espanya ha presentat el nou servici d'informació i col·laboració en el control d'aforaments - Un total de 14 auxiliars COVID-19.

Sanitat 15 de febrero de 2021 Redacció Redacció
210215__FOTO_Agentes_Covid_TRAM_Castello
s'ubicaran en les hores punta del servici en les parades del TRAM de Castelló amb major afluència.

La Generalitat ha incorporat al TRAM de Castelló el servici d'auxiliars COVID-19, que estarà present en les principals estacions amb major afluència de viatgers i viatgeres per a reforçar les mesures de seguretat per la pandèmia, segons ha informat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya.

Així, -ha explicat el conseller  "per continuar millorant la seguretat en el transport públic i incrementar la confiança d'usuaris i usuàries, des d'este dilluns, un total de 14 auxiliars COVID-19 estarà present en les principals parades del TRAM en hora punta i en diferents torns, set de matí i set de vesprada". Segons ha indicat Arcadi Espanya, "esta nova figura té com a missió principal assessorar, ajudar i recordar als viatgers i viatgeres les normes que han de complir durant la pandèmia, com l'ús de la màscara, la utilització del gel hidroalcohólico, la distància de seguretat, el viatjar en silenci, etc.

Així mateix, ha afegit que "también col·laboraran en el control d'aforament, al ajudar a fer que els usuaris i usuàries es distribuïsquen correctament en les parades, evitant amuntonar-se, així com en les unitats, tenint en compte les freqüències que són molt seguides ". D'esta manera s'ha establit que les informadores i informadors de la COVID-19 del TRAM de Castelló estiguen prestant els seus servicis en les hores punta, de 7.00 a 11.00 hores i de 12.30 a 16.30 hores els dies laborables, i de 10.00 a 14.00 hores, els dissabtes.

Les parades on s'ubicaran els i les auxiliars seran Grau, Recinte Firal, Plaça Borrull/Gobernador, Plaça de la Independència, Plaça Cardona Vives, Parc Ribalta/Paseo Morella i Avinguda Sosbaynat/UJI. Encara que la ubicació d'auxiliars podrà variar en funció de l'hora del dia o en cas de produir-se alguna incidència. En este sentit, Arcadi Espanya ha fet especial referència a la parada que de la Universitat Jaume I, " especialment quan es recupere la normalitat de les classes presencials".

Per al conseller, el transport públic és el mig més segur que existix com ho demostren tots els informes dels experts i expertes, però per a açò és necessari que els usuaris i usuàries complisquen amb les normes i que l'Administració també complisca, per al que hem posat, en col·laboració amb l'Ajuntament de Castelló i l'empresa concessionària, este servici de suport global per a garantir un transport segur que puga ser utilitzat amb total normalitat.

Te puede interesar
Lo más visto