Promoció Turística

Castelló reforça el posicionament turístic i impulsa el seu producte en la Xarxa de Ciutats AVE

General 21 de febrero de 2021 Redacció Redacció
Asamblea red de ciudades AVE
L'Ajuntament en la primera assemblea de la xarxa com a soci i se suma a l'estratègia de promoció i col·laboració.

L'Ajuntament de Castelló ha participat en la primera assemblea de la Xarxa de Ciutats AVE com a soci de ple dret, després de la seua adhesió a la mateixa en 2020. La presidenta del Patronat Municipal de Turisme i regidora delegada de l'àrea turística, Pilar Escuder, ha pres part en la reunió en representació del consistori, recalcant “la importància de formar part de la Xarxa de Ciutats AVE com a manera de posar en valor el producte turístic de Castelló i avançar en el posicionament turístic de la ciutat”.

En l'assemblea telemàtica es va donar la benvinguda tant a Castelló com a Figueres com nous socis, per la qual cosa la xarxa ja compta amb 33 destinacions turístiques adherides. Així mateix, es van abordar les accions conjuntes a impulsar durant el 2021, adaptades al context actual de pandèmia, supeditades a l'evolució de la situació epidemiològica de la covid-19 i centrades en la seua majoria en la promoció del turisme de proximitat.

En aquesta línia, es preveu la participació en accions de promoció nacionals i internacionals (fires, jornades o workshops, entre altres). A més, s'activarà una campanya a nivell nacional amb la venda d'experiències directament a través de la web de la xarxa (avexperience.es), impulsant escapades en destins de proximitat, amb major flexibilitat en les condicions de cancel·lació o canvi i per a les reserves que es puguen deixar per a última hora, ateses les limitacions de mobilitat geogràfica derivades de la pandèmia.

“L'entrada en la Xarxa de Ciutats AVE ens permetrà reforçar les nostres accions, donant a conéixer la marca de Castelló, que aglutina les set línies sobre les quals versa la nostra estratègia turística, que són gastronomia, naturalesa, experiències, congressos, benestar, festes i esports, a més d'esdeveniments consolidats i de referència en l'oferta turística de la ciutat com és Escala a Castelló”, ha detallat la regidora de Turisme.


Castelló inicia així la seua marxa en aquesta xarxa creada l'any 2005 per les ciutats i municipis que es connecten per mitjà de via fèrria utilitzant la infraestructura d'Alta Velocitat Espanyola i que compten amb una parada d'AVE o projecte per a tindre-la, generant sinergies que faciliten i propicien una col·laboració en matèria de desenvolupament i promoció turística.

Te puede interesar
Lo más visto