Ashocas qualifica de rifada les mesures de desescalada adoptades hui

 L'hostaleria de Castelló alça la veu enfront de les mesures de desescalada decretades pel Consell i anuncia noves protestes.

Economía 25 de febrero de 2021 Redacció Redacció
477e1dc4-5b25-430f-a974-74e811b73f7a

 L'hostaleria de Castelló alça la veu enfront de les mesures de desescalada decretades pel Consell en el dia de hui. "Reflejan una vegada més que som un sector que no importem res. Les mesures no reflectixen la realitat en què vivim ara mateix, una vegada més ens tornen a posar a la cua de la recuperació".  Como "una pèrdua de temps i una pantomima més dins de les campanyes de màrqueting que està duent a terme la Generalitat"  així consideren la taula de treball de dimecres passat després de veure les decisions adoptades hui pel Consell. " Tornem a observar que les nostres reivindicacions com a coneixedors del sector no servixen de res, les mesures tornen a ser il·lògiques i seguixen condemnant-nos a la ruïna. Amb estes condicions molts hostalers no podran alçar la persiana, tornen a ser excessivament conservadors amb les mesures quan els índexs són favorables a reactivar l'hostelería"

Ashocas va exigir l'obertura al 100% de les terrasses mentres es garantira els dos metres de separació, taules de fins a sis persones, un 30% en interiors i l'equiparació en horaris com el del comerç no esencial. Desde Ashocas no entenen estos greuges comparatius entre sectors, o el capritx del virus de contagiar més en l'hostaleria entre les 18h i les 20h.  L'entitat hostalera de la província de Castelló exigix a més als ajuntaments que activen d'una vegada el Pla Resistix que després de quaranta dies molts ajuntaments encara no els han posat en marxa i encara no hi ha ni un sol hostaler que haja rebut un euro. 

Segons Alvaro Amores, president d'Ashocas "el sector esta a punt d'explotar, portem temps avisant-ho i cada dia que passa les rifades ja freguen l'esperpent, ens veiem en l'obligació de tornar a eixir al carrer i a continuar amb les nostres propostes fins que d'una vegada per sempre se'ns escolte de veritat, per desgràcia pareix que és l'única forma que tenen d'entendre les coses".  

Te puede interesar
Lo más visto