Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'exposició ‘Exili il·lustrat’ arriba aquest març a la Torre del Rei d'Orpesa

La mostra serveix com a ‘carta’ de presentació de la primera edició de les Jornades de Memòria Històriques que se celebren enguany en el municipi.

Cultura 02 de marzo de 2021 Redacció Redacció
Expo 'Exili il·lustrat'
L'exposició, forma part del programa ‘M'importa, d´educació en Valors’ de l'Institut Valencià de la Joventut .

L'Ajuntament d'Orpesa, a través de la Regidoria de Cultura, ha programat aquest mes l'exposició titulada ‘Exili il·lustrat’, una mostra l'objectiu de la qual és educar en valors i que està composta per 36 dibuixos que mostren les vinyes dibuixades per d'altres il·lustradors i il·lustradores dels més variats estils que representen a personatges que van marxar a l'exili,

 Aquesta mostra, que arribarà a la Torre del Rei els pròxims dies 6 i 13 de març, en horari d'11.30 a 13.30 hores, i que s'estendrà durant les jornades 19, 20 i 21, en horari de matí i vesprada (amb motiu del pont de San José) serveix com a ‘carta’ de presentació de la primera edició de les Jornades de Memòria Històrica.

 En aquest sentit, el regidor encarregat de l'àrea, Gonçal Tamborero, ha recordat que aquest esdeveniment “estava previst per al mes de març, però hem decidit ajornar la seua celebració a l'últim trimestre de l'any degut a les actuals restriccions i amb la finalitat de poder donar a aquestes jornades una major visibilitat”.

 L'exposició, que forma part del programa ‘M'importa. Educació en Valors’ de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), està vinculat amb la memòria democràtica i, a través de les diferents il·lustracions, es dóna a conèixer a la ciutadania el passat recent. 

Te puede interesar

Ruth Sanz

Jaciment prehistòric

Redacció
Cultura 22 de febrero de 2021

La Diputació intervé en la recuperació del jaciment prehistòric de la Cova dels Diablets d’Alcalà-Alcossebre.  

Suera 1

Dia de l’Arbre

Redacció
Cultura 02 de febrero de 2021

La Diputació celebra el Dia de l’Arbre a Suera amb la posada en valor de ‘l’olivera de la Campana’

Newsletter