Onda escolta els interessos dels joves i programa tallers de creació de videojocs, robòtica i impressió 3D

La regidoria de Joventut crea el cicle ‘Onda Maker’ per a descobrir el món de la programació i la robòtica

General 30 de agosto de 2021 Redacció Redacció
Vicent Bou - Onda

Les activitats formatives per als joves tornaran amb força al setembre i octubre amb un nou cicle orientat a descobrir el món de la robòtica i la programació, sota el títol ‘Onda Maker’. Aquests originals tallers naixen després d'escoltar, per part de l'àrea de Joventut, les inquietuds i interessos dels xiquets i joves amb la condició d'adaptar l'oferta a les seues demandes.

 Així, durant el 15 i 22 de setembre i el 6 i 13 d'octubre es durà a terme un taller de creació de videojocs dirigits a joves d'entre 14 i 16 anys. De la mateixa forma, el 13, 20 i 27 de setembre i el 4 d'octubre s'impartirà el taller de robòtica per a xiquets d'entre 4 i 6 anys. Finalment, el 21 i 27 de setembre i 5, 18 i 20 d'octubre tindrà lloc el curs d'impressió 3D per a ondenses entre 9 i 12 anys. Les activitats es desenvoluparan a la casa de la cultura i Casal Jove, en horari de 17.30 a 19 hores, i les inscripcions es poden realitzar a través de la web joventut.onda.es

 El regidor de Joventut, Vicent Bou, ha presentat aquest matí el cicle ‘Onda Maker’ i ha explicat que «és fonamental adaptar les activitats formatives a les demandes dels joves, perquè així aconseguirem que aprenguen sobre allò que els interessa i motiva que, en un futur, els pot obrir noves oportunitats». 

 Còmic, Twitch i Anglés

A més, l'àrea que coordina Bou també està preparant altres originals activitats per a setembre com és un taller de Twitch, un altre de còmic i cursos formatius d'Anglés per a xiquets.

Te puede interesar
Lo más visto