Els Bombers de Castelló mantenen actiu el seu dispositiu especial per pluges davant la situació meteorològica de la província

Les precipitacions han deixat múltiples incidències a Vinaròs (Castelló)

Successos 01 de septiembre de 2021 Redacció Redacció

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló manté actiu el seu dispositiu especial per pluges davant la situació meteorològica de la província. Les precipitacions han deixat múltiples incidències a Vinaròs (Castelló), on s'ha decretat l'Emergència Situació 1 per inundacions. Allí el Consorci ha mobilitzat set dotacions de bombers, tres de bombers forestals, la Unitat de Rescat Aquàtic del Consorci, la Unitat de Maquinària i Logística i diverses unitats de comandament del Consorci. 

Els efectius del Consorci, al costat de la Guàrdia Civil, han rescatat a vint persones els vehicles de les quals havien quedat atrapats per aigua en la N-238, i a altres cinc persones en diferents punts de Vinaròs, en col·laboració amb Policia Local. Una persona ha hagut de rebre assistència sanitària a causa de l'estat de nervis viscuts durant aquesta situació. Així mateix, els bombers han revisat també un vehicle arrossegat fins a la mar, comprovant que no hi havia ocupants en el seu interior, i la Unitat de Maquinària i Logística del Consorci han treballat amb maquinària pesant per a buidar diferents zones afectades, especialment el barranc del Triador. 

1149

Te puede interesar
Lo más visto