El PSPV-PSOE de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables

Esports 15 de septiembre de 2021 Redacció Redacció
Enmiendas_ala_ponencia_marco_PSPV_PSOE_provincia_de_Castelló_2

El PSPV-PSOE de la província de Castelló ha proposat un total de 25 esmenes en relació amb l'economia i l'ocupació perquè siguen incloses en la ponència marc del 40 Congrés Federal. Les aportacions s'han dut a terme durant el calendari de grups de treball impulsat per l'executiva provincial amb l'objectiu de fomentar la participació activa de la militància, com l'actiu més important que és del partit, així com l'obertura del partit per a demostrar que la província té idees per a aportar al conjunt del país.

Sota el títol d'Economia i ocupació. Innovació i digitalització, el grup de treball ha sigut coordinat per la secretària provincial Merche Galí i el secretari provincial José Vicente Andrés, i en el mateix s'han proposat esmenes rellevants com la necessitat de tindre en compte les dificultats d'adaptació a la transició d'energètica de determinats sectors, com el tauleller, en el que encara no existeix la tecnologia per a canviar substantivament la seua dependència de fonts energètiques no renovables.

Així mateix, i en relació amb els avanços actuals, en els quals encara hi ha molt de marge per a millorar la seguretat de l'activitat de les persones autònomes enfront de les contingències de la vida i del cicle econòmic, es proposa el deure de facilitar i incentivar la incorporació de les dones al treball autònom i reforçar les prestacions dels autònoms i les autònomes.

També es proposa l’objectiu d’assolir les 35 hores laborals així com el compromís de les i els socialistes en avançar en la reducció de la jornada laboral paral·lelament amb el creixement de la productivitat.

Te puede interesar
Lo más visto