Onda acull la VI edició de Jornades Formatives per a docents y pares

L'acte estarà centrat en l'educació emocional i tindrà lloc els dies 10,11 i 12 de febrer

General 18 de enero de 2022 Redacció Redacció
Onda

Els millors mestres i professors d'Espanya es donaran cita a Onda els dies 10, 11 i 12 de febrer amb motiu de les VI Jornades per a docents i pares, que la seua temàtica se centra enguany en l'educació emocional. L'Ajuntament, des de la regidoria d'Educació i Formació, i de la mà del CEFIRE, organisme que ofereix formació al professorat, han preparat tres jornades en les quals es realitzaran tallers sobre nous mètodes educatius, així com xarrades de prestigiosos ponents com Jorge Paredes, Ana Gómez (responsable de BBVA 'Aprenem junts', Coni La Grotteria i César Bona García, tots dos reconeguts en els Global Teacher Prize entre els 50 millors professors del món.

El Teatre Mònaco acollirà el dijous 10 de febrer el primer dia de les jornades formatives amb la ponència “Innovant a foc lent. Somiem? Ingredients: participació, inclusió, convivència… Atreveix-et!” a càrrec de Jorge Paredes Giménez. Per part seua, Ana Gómez finalitzarà aquesta primera jornada amb la seua ponència “Aprenem junts, un projecte d’educació per una vida millor”.

El divendres 11 de febrer es realitzaran diferents tallers emocionals a càrrec de Javier Oliver i M. Soledad González, tallers inclusius a càrrec de Susana Del Gorg, ludificació a càrrec de Sandra Carcelén, qui compartirà el projecte del professor Victor Arufe Giráldez, o una Fuita Box, a càrrec de l'empresa Cripthos.

Coni La Grotteria i César Bona García posaran fi a la VI edició de les Jornades Formatives amb les seues ponències “Educar per i per a la pau” i “Connectats”.

“L'objectiu d'aquestes jornades és capacitar als professors, pares i mares perquè puguen oferir un ensenyament d'alta qualitat i ajudar-los a adoptar noves metodologies d'aprenentatge", ha subratllat la regidor d'Educació, Estela Badenes.

Inscripcions VI Jornades Formatives

Les inscripcions romandran obertes per a les famílies en el formulari habilitat per la Regidoria d'Educació en https://forms.gle/7QmpxoVdczNauvgj9.

Per part seua, els docents podran inscriure's en la plataforma habilitada pel Servei de Formació del Professorat en http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion.

Te puede interesar
Lo más visto