La Fira de l'Estudiant obri les portes amb més de 60 expositors per a ajudar els joves a escollir el seu futur professional

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha inaugurat aquest matí la fira

Educació 07 de abril de 2022 Redacció Redacció
fira de l'estudiant  (3)
Fira L'alcalde ha animat els joves a aprofitar aquesta fira per a ajudar-los a escollir el seu futur professional.

La Fira de l'Estudiant de Vila-real, organitzada per la Regidoria de Joventut, ha obert les portes aquest matí al Centre de Congressos, Fires i Trobades, on més de 60 expositors informaran hui i demà sobre les diferents eixides formatives i professionals per als joves.

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha inaugurat aquest matí la fira acompanyat per la regidora de Joventut, Anna Vicens, la diputada provincial de Joventut, Lluïsa Monferrer i el subdelegat de Defensa en Castelló, Manuel Monzón, a més de diferents regidors de la corporació municipal. Benlloch ha visitat els estands pels quals passaran al voltant d'un miler d'estudiants de 3r i 4rt d'ESO, Batxillerat i cicles formatius i universitaris d'instituts i centres educatius de la ciutat i els pobles veïns.

L'alcalde ha animat els joves a aprofitar aquesta fira per a ajudar-los a escollir el seu futur professional i els ha llançat un missatge d'esperança en la situació actual perquè "tota crisi suposa una oportunitat". Benlloch ha agraït de manera especial la participació de la Subdelegació de Defensa, i ha recordat que "en moments com la pandèmia que hem viscut, ens adonem com són d'importants i necessàries les nostres forces armades". 

Te puede interesar
Lo más visto