Castelló arranca aquest dissabte la segona edició de ‘Font de Clàssics’ amb el Duo Siggia

L'activitat inclou el concert i la visita al Molí la Font i és una de les propostes de la programació d'aquesta Setmana Santa

18 de abril de 2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
Cartel Font de Clàssics

Aquesta Pasqua Castelló recupera el cicle musical Font de Clàssics en la seua segona edició amb el format de concert en l'ermita de Sant Francesc de la Font i visita al Molí la Font. Les encarregades d'obrir el cicle són el Duo Siggia format per les violoncel·listes castellonenques Inés Sanz de Bremond i Isabel Julià. La cita tindrà lloc aquest dissabte 16 d'abril, a les 19.00 hores, amb entrada lliure. Una activitat organitzada des del Patronat Municipal de Turisme i des de la Regidoria d'Infraestructura Verda per a diversificar així l'oferta turística i d'oci d'aquesta Setmana Santa, segons ha destacat la regidora responsable de totes dues àrees, Pilar Escuder.

Inés Sanz de Bremond, violoncel·lista de Castelló, s'ha format primer en la capital de la Plana i, més tard, en el Liceu de Barcelona, amb l'andorrà Lluís Claret, i en l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Per part seua, la també castellonenca Isabel Julià Oliver va començar la seua formació musical a Castelló i la va continuar a Holanda, en el Conservatori de Rotterdam (Codarts). Ha sigut en el moment en el qual ambdues han tornat a Castelló, després d'anys de preparació, que s'han tornat a retrobar i han decidit posar en marxa aquest projecte conjunt.

El programa que oferiran al públic inclou arranjaments per a violoncel i obres originals dels compositors Vivaldi i Giardini, Kummer, S. Lee i Boccherini, Offenbach, Xostakóvitx i Piazzola. Un recorregut des del Barroc fins al segle XX, passant pel Classicisme i el Romanticisme. Alguns d'aquests compositors són violoncel·listes i el públic podrà percebre aqueix coneixement de l'instrument i com afavoreixen la sonoritat.

Lo más visto