Onda llança un nou canal en línia per a informar i facilitar l'accés al món laboral

Ballester: “Volem oferir a la població un servei útil, adaptat a les seues necessitats i que resolga els seus dubtes més freqüents”

General 19 de abril de 2022 Redacció Redacció
imagen onda inserta academy

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa un nou canal en línia amb l'objectiu de millorar les opcions d'ús dels veïns. ‘Onda Inserida Academy’, consisteix en una nova iniciativa que busca oferir informació i consells als ondenses en matèria d'ocupació, formació i orientació.

A través d'aquest interessant projecte, els professionals de l'Agència d'Ocupació Municipal Onda Inserida respondran a les necessitats de la ciutadania per mitjà de breus vídeos, que podran visualitzar-se en els perfils oficials d'Instagram, Facebook, WhatsApp, en la pàgina web www.ondainserta.es; i en el canal de YouTube de l'Ajuntament.. 

En cadascun dels vídeos, s'informarà de manera clara i concisa sobre temes i dubtes que els usuaris plantegen sovint. D'aquesta manera, s'han adaptat els continguts tenint en compte les preguntes que solen realitzar als tècnics.

En aquestes vídeo-píndoles es tractaran temes molt diversos com per exemple com superar una entrevista de treball, elaborar un currículum, a través de quins canals informar-se de la formació i inscriure's a una oferta de treball, entre altres.

Sobre aquest tema, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha manifestat la utilitat d'iniciatives com aquesta: “Sabem que la població està constantment connectada, per tant, hem d'estar a l'avantguarda i oferir-los un servei útil, adaptat a les seues necessitats, i que servisca per a resoldre els seus dubtes”. 

‘Connexió Jove’

Cal destacar que des de l'Agència d'ocupació municipal ‘Onda Inserida’ s'estan duent a terme accions perquè els joves ondenses adquirisquen noves destreses per a millorar la seua ocupabilitat. Els prospectores d'ocupació van visitar la Secció IES Serra d’Espadà per a informar els joves dels avantatges de ser usuari d'Onda Inserida i totes les ajudes que poden rebre en matèria de formació i ofertes d'ocupació.

Te puede interesar
Lo más visto