La Generalitat accepta la cessió d'una parcel·la a Jérica per a destinar-la a hort de pràctiques de l'IES Alt Palància Jérica-Viver

L'acord es realitza mitjançant mutació demanial, efectuada pel consistori d'aquest municipi

General 27 de abril de 2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
ies-alto-palancia-dw_0036

La Generalitat ha acceptat la cessió gratuïta, mitjançant mutació demanial, realitzada per l'Ajuntament de Jérica, d'una parcel·la situada en aquesta localitat, per a destinar-la a hort de pràctiques de l'IES Alt Palància Jérica-Viver.

En concret, es tracta de la Parcel·la 102 del Polígon 1 de 2.024 m de superfície, situada en la Partida Pontó del terme municipal de Jérica. Amb aquesta cessió es posa a la disposició de la Generalitat els immobles lliures de càrregues, gravàmens i al corrent de qualsevol despesa.

El passat 29 de març de 2021 el consistori de Jérica va aprovar la cessió gratuïta, mitjançant mutació demanial, a la Generalitat d'una parcel·la per a destinar-la a hort de pràctiques del Cicle de Formació Professional Bàsica en Agrojardinería i Composicions Florals de l'IES Alt Palància Jérica-Viver. A proposta de la Sotssecretaria de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport el passat 29 de setembre es van iniciar els tràmits legals oportuns per a l'acceptació de la cessió.

L'immoble acceptat s'incorporarà a l'Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat en concepte de bé de domini públic destinat al servei públic educatiu i adscrit a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

En cas d'incompliment de les condicions de la cessió, es procedirà a la reversió immediata de l'immoble a la corporació local i es donarà de baixa l'espai de l'Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat.

Te puede interesar
Lo más visto