Castelló aprova ajudes de 30.000 euros per al foment d'activitats en matèria de sanitat

L'Ajuntament subvenciona projectes sanitaris de 19 entitats

General 02 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Isabel Granero

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Salut, ha aprovat concedir ajudes de fins a 30.000 euros a 19 associacions i entitats de la ciutat per al foment d'activitats i projectes en matèria de sanitat. La regidora de Salut, Isabel Granero, ha explicat que aquesta línia d'ajudes persegueix, entre altres objectius, donar suport a projectes destinats a fomentar l'autonomia i desenvolupament personal, així com altres activitats de prevenció davant malalties i tallers.

Així, entre les entitats les iniciatives de les quals han sigut subvencionades està l'Associació d'Esclerosi Múltiple, l'Associació d'afectats/as de fibromiàlgia, la Fundació Síndrome de Down, l'Associació de familiars per als drets del malalt mental, l'Associació de Parkinson, la Fundació Alzheimer Salomé Moliner, l'Associació Mamara, Cocemfe, la Fundació Secretariat Gitano i l'Associació Dany Cerebral Ateneu, entre altres.

“A través d'aquesta convocatòria d'ajudes busquem prioritzar accions sanitàries preventives, projectes inclusius i integradors i promoure hàbits saludables en la ciutadania”, ha indicat Granero. A més, les ajudes van destinades a conscienciar i sensibilitzar cap a la necessitat de previndre malalties com els trastorns alimentaris, conviure amb malalties cròniques o el desenvolupament d'altres projectes de sanitat.

Entre els projectes subvencionats està el d'atenció psicosocial a persones amb discapacitat, agroecologia com a eina per a un envelliment actiu, atenció nutricional per a persones amb malaltia renal crònica, fisioteràpia en l'abordatge de l'esclerosi múltiple, o taller d'activitat físicosanitaria per a persones amb alzheimer i altres demències, entre altres projectes.

En total, s'han concedit ajudes que sumen 30.000 euros a 19 associacions i organitzacions no governamentals per al desenvolupament de projectes en matèria de salut.

Te puede interesar
Lo más visto