Peníscola presenta el seu Remember Fest

L'esdeveniment tindrà lloc el dia 4 de juny a l'esplanada contigua al Port pesquer, al costat de la Platja Sud

03 de mayo de 2022 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2022-05-02 at 12.23.34 PM

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Peníscola ha acompanyat aquest matí a la productora Raser Esdeveniments i Rememberos.es en la presentació del Peníscola Remember Fest, "el major festival de música Remember de la província de Castelló" tal com l'ha valorat Tonet Marzá, coordinador de l'esdeveniment.

A l'esplanada contigua al Port Pesquer, el pròxim 4 de juny des de les 15h i fins a la matinada, Peníscola acollirà aquest singular festival musical amb els millors temes dels anys 80, 90 i 2000.

"Estem molt il·lusionats amb aquest esdeveniment musical que podrà acollir a al voltant de 5000 espectadors, aficionats a la música Remember en un moment en el qual està en plena expansió" ha valorat el propi alcalde, Andrés Martínez, que ha assistit també a la presentació.

El cartell l'encapçala Corona, un dels grups de major èxit dels anys noranta, que estarà acompanyat per Rebeca, Marian Dacal, Paul Droid, Sensity World i Eva Martí entre altres.

No faltaran temazos com el "This is the rhythm of the Night", "Flying Free", "Duro de pelar", "Tonight", "American Peu","Give It Up","Fly on the wings of love" entre molts altres.

L'edil de l'àrea de Cultura, regidoria que patrocina l'esdeveniment, ha convidat a tota la comarca i província a participar del festival que comptarà "amb el millor del Remember en un enclavament únic, com és la zona portuària, al costat de la platja i als peus de la fortalesa medieval".

Lo más visto