Onda acollirà les jornades classificatòries del Campionat d'Espanya Juvenil Femení d'Handbol

Iserte: “És un orgull que Onda es convertisca en una ciutat referent en la pràctica esportiva de tota la província”

Esports 05 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Onda acogerá las jornadas clasificatorias del Campeonato de España Juvenil Femenino de Balonmano
Onda Del 6 al 8 de maig, el pavelló Víctor Cabedo tornarà a convertir-se en la seu de l'esport

La Real Federació Espanyola d'Handbol ha triat Onda com una de les seus per a disputar, durant el cap de setmana, del 6 al 8 de maig, la fase classificatòria del Campionat d'Espanya de Clubs en categoria juvenil femenina, de la temporada 2021/2022.

Així, el pavelló Víctor Cabedo d'Onda tornarà a convertir-se en l'epicentre de l'esport i acollirà els partits del grup G en el qual participen el Handbol Onda, Associació Abaranera, C. Meravelles Benalmàdena i l'H. Sant Joan Despí.

Sobre aquest tema, el regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Onda, José Vicente Iserte, ha destacat: “És un orgull que Onda es convertisca en una ciutat referent en la pràctica esportiva en tota la província”. “Des d'aquest equip de govern continuarem promovent els hàbits saludables a través de l'esport”, ha afegit Iserte.

Cal destacar que Onda ja va ser seu durant el mes d'abril passat de la Final Autonòmica Juvenil Femenina de Handbol en la qual les guerreres del Handbol Onda van aconseguir el seu primer or en una final vibrant davant el Grup USA Handbol Mislata UPV, convertint-se així en campiones autonòmiques. 

Te puede interesar
Lo más visto