Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Innovació Comercial celebra aquest dissabte en la plaça Major ‘Moda al Teu Costat 2022’

Ribera destaca aquesta cita com un punt de trobada entre moda local i ciutadania i un aparador per al comerç de proximitat

General 28 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Ribera con el cartel de moda local_1

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d'Innovació Comercial, ha organitzat per a la jornada de hui la segona edició de ‘Moda al Teu Costat’, un esdeveniment que va nàixer l'any passat amb l'objectiu d'impulsar, potenciar i reactivar el teixit comercial de la ciutat, especialment en el sector tèxtil i de cerimònies. La regidora d'Innovació Comercial, Mary Carmen Ribera, ha explicat que participaran en aquest esdeveniment una vintena de botigues de moda infantil i d'adults.

“Tornem a posar en marxa aquesta iniciativa que acosta la moda local a través de diverses desfilades que seran tot un aparador i un punt de trobada entre moda local i ciutadania”, ha indicat Ribera. La regidora ha recordat que ‘Moda al Teu Costat’ es va posar en marxa l'any passat com a suport a un sector que va patir les conseqüències de les mesures de prevenció per a fer front a la pandèmia. “Hem tornat a organitzar aquest esdeveniment per a impulsar el comerç de proximitat i donar-lo a conéixer a través de desfilades a l'aire lliure”, ha apuntat.

‘Moda al Teu Costat’ se celebrarà aquest dissabte dia 28 de maig en la plaça Major amb dues desfilades. El primer, començarà a les 12.00 hores i estarà dedicat a la moda infantil i cerimònia infantil. El segon, tindrà lloc a partir de les 18.00 hores i estarà dedicat a la moda d'adult i de cerimònia.

En aquesta edició participaran 22 comerços i fins a 70 models entre xiquets, xiquetes i persones adultes.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter