Innovació Comercial celebra aquest dissabte en la plaça Major ‘Moda al Teu Costat 2022’

Ribera destaca aquesta cita com un punt de trobada entre moda local i ciutadania i un aparador per al comerç de proximitat

General 28 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Ribera con el cartel de moda local_1

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d'Innovació Comercial, ha organitzat per a la jornada de hui la segona edició de ‘Moda al Teu Costat’, un esdeveniment que va nàixer l'any passat amb l'objectiu d'impulsar, potenciar i reactivar el teixit comercial de la ciutat, especialment en el sector tèxtil i de cerimònies. La regidora d'Innovació Comercial, Mary Carmen Ribera, ha explicat que participaran en aquest esdeveniment una vintena de botigues de moda infantil i d'adults.

“Tornem a posar en marxa aquesta iniciativa que acosta la moda local a través de diverses desfilades que seran tot un aparador i un punt de trobada entre moda local i ciutadania”, ha indicat Ribera. La regidora ha recordat que ‘Moda al Teu Costat’ es va posar en marxa l'any passat com a suport a un sector que va patir les conseqüències de les mesures de prevenció per a fer front a la pandèmia. “Hem tornat a organitzar aquest esdeveniment per a impulsar el comerç de proximitat i donar-lo a conéixer a través de desfilades a l'aire lliure”, ha apuntat.

‘Moda al Teu Costat’ se celebrarà aquest dissabte dia 28 de maig en la plaça Major amb dues desfilades. El primer, començarà a les 12.00 hores i estarà dedicat a la moda infantil i cerimònia infantil. El segon, tindrà lloc a partir de les 18.00 hores i estarà dedicat a la moda d'adult i de cerimònia.

En aquesta edició participaran 22 comerços i fins a 70 models entre xiquets, xiquetes i persones adultes.

Te puede interesar
Lo más visto