Ventura, ha expressat la seua perplexitat respecte a la decisió del govern local del Fadrell sobre les terrasses de la Muralla de Castelló

El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) ha sol·licitat una revisió del Pla Zonal, a la qual el regidor Navarro ha respost afirmant que el Govern municipal compleix amb la legislació vigent

General 06 de marzo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
Zona PAZ 2

Esteban Ventura, el portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, ha expressat la seva preocupació pel fet que de les tres terrasses conjuntes a la plaça de la Muralla, el govern municipal del Fadrell haja autoritzat només dues i haja denegat el permís per al local que es troba al mig, tot i que aquest comptava amb tots els permisos i autoritzacions necessàries.

A més, Ventura ha assenyalat que el propietari de diversos locals a la plaça ha decidit tancar un d'ells perquè, malgrat tenir tots els permisos, se li ha negat la possibilitat de muntar una terrassa, mentre que en el seu establiment veí sí que se li ha permès. L'empresari ha explicat que no pot fer front als costos d'aquest local sense els ingressos que li proporcionaria la terrassa. Ventura ha insistit en el fet que els impostos continuen sent els mateixos o fins i tot més alts, mentre que els ingressos han disminuït en un 50% o més.

En aquest sentit, Ventura ha demanat al govern del Fadrell que revise la situació en aquesta zona. La resposta del regidor Navarro ha estat que el Govern municipal es limita a complir amb la llei. No obstant això, Ventura ha afirmat que comprendreix que les lleis s'han de complir, però no poden suposar una discriminació i el descans d'uns altres no pot impedir que altres treballen i generin oportunitats per a la ciutat. Ha afegit que hi ha una altra manera de fer política si hi ha voluntat.

Te puede interesar
Lo más visto