Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Ventura: “En CS no entenem per què el Fadrell, de tres terrasses en la Muralla, autoritza dues i nega la del mig”

El portaveu adjunt de Cs demana que es revise el Pla Zonal i Navarro respon que el Govern compleix la Llei

General 06 de marzo de 2023 Redacció Redacció
Zona PAZ 2

El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Esteban Ventura, ha preguntat hui concretament “per què de tres terrasses conjuntes en la plaça de la Muralla, el Fadrell autoritza dos i nega el permís al local que queda just al mig, quan té tots els persmisos i autoritzacions pertinents”.

A més, crida l'atenció que el propietari de diversos locals de la plaça, haja decidit baixar la persiana d'un perquè tenint tots els permisos, li deneguen muntar terrassa, quan sí que pot en el seu negoci confrontant. En paraules de l'empresari “no pot fer front a les despeses d'aqueix local sense el benefici que li pot donar la terrassa”. Perquè com ha insistit el regidor de Ciutadans “els impostos són els mateixos o més, des de la inflació i els ingressos el 50% o menys”.

En aquest sentit, Ventura ha demanat al Fadrell que “revise el cas de la zona” al que Navarro li ha respost que el Govern es limita a complir la Llei. “En CS entenem que les lleis estan per a complir-se però no poden suposar greuges comparatius i el descans d'uns tampoc pot impedir que uns altres treballen i generen oportunitats a la ciutat”, ha indicat el portaveu adjunt de CS perquè “una altra manera de fer política és possible si hi ha voluntat”, ha conclòs.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter