Politica de privacitat

"Tractament de les dades de potencials clients i contactes web Informació bàsica sobre Protecció de dades Responsables: CASTELLO24.

Finalitat: Atendre la seua sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials

Legitimació: Execució d'un contracte. Atendre la seua sol.licitud.

Consentiment de l'interessat.Enviar-li comunicacions comercials, inclusivament per via electrònica"

A quins destinataris es comunicaran les seues dades? No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Transferències de dades a tercers països No estan previstes transferències de dades a tercers països."

CASTELLO24

CIF : B40591877

DIRECCIO: Gran Vía Marqués del Turia, 49-1º-1ª - 46005

[email protected]

Dades de contacte del Delegat de Protecció  (DCPD) : Ricardo Villalba Molina , Gran Via Marques del Turia, 49,1º-1º (46005, Valencia), [email protected]

Amb quina finalitat tractem les seues dades personals?

En CASTELLO24 tractem la informació que ens faciliten les persones interessades a fi d'Atendre la seua sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials, inclusivament per via electrònica . No es van a prendre decisions automatitzades en base de dades proporcionats.

Per quant temps conservarem les seues dades? Les dades es conservaran mentres l'interessat no sol·licite la seua supressió.

Quina és la legitimació per al tractament de les seues dades? Li indiquem la base legal per al tractament de les seues dades: Execució d'un contracte: Atendre la seua sol·licitud Consentiment de l'interessat: Enviar-li comunicacions comercials, inclusivament per via electrònica

A quins destinataris es comunicaran les seues dades? No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Transferenci"

"Dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades (DCPD) :  Ricardo Villalba Molino, Gran Via Marques del Turia, 49, 1º-1º(46005)

Amb quina finalitat tractem les seues dades personals? En CASTELLO24 tratamos la informació que ens faciliten els persones interessades a fi atendre la seua sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials, inclusivament per via electrònica, NO és van a prendre decisions automatisades en base de dades proporcionats.

Per quant temps conservarem les seues dades? Els dades és conservaren mentres, interessat no sol·licite la seua supressió,

Quina és la legitimació per al tractament de les seues dades? Li indiquem la base legal per al tractament de les seues dades:

Execució d' un contracte:

Atendrá la seua sol·licitud  previ consentiment de l' interessat

Enviar-li comunicacions comercials, inclusivament per via electrò[email protected]

A quins destinataris és comunicaren les seues dades? No se cediran dades a tercers paisos.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seues dades?

Qualsevol persona té dret a obtindre confirmació sobre si en CASTELLO24 estem tractant, o no, dades personals que els concernisquen. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seues dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexitens o, si és el cas, sol·licitar la seua supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguen necessaris per als fins que van ser arreplegats. Igualment té dret a la portabilitat de les seues dades."

"En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seues dades, i en este cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seua situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seues dades. En este cas, CASTELLO24 .deIxará de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercitar materialment els seus drets de la manera següent: dirigint-se a la direcció del responsable del tractament

Quan es realitze l'enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l'interés legítim del responsable.

l'interessat podrà oposar-se al tractament de les seues dades amb eixe fi. Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecte la solicitud del tractament basat en el consentiment previ a la seua retirada. En el cas que assenta vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seues dades personals, especialment quan no haya obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant de l'Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competents a través del seu lloc web: www.castello24.com

Com hem obtingut les seues dades?

Les dades personals que tractem en CASTELLO24 procedIsen del l'nteressat.

Les categories de dades que es tracten són: Dades identificatives. Direccions postals i electròniques. Informació comercial."