El centre de dia de l'Alcora ha obert les seves portes per proporcionar atenció i suport a les persones majors de la localitat

Aquest matí, el centre de dia de l'Alcora ha organitzat una jornada de portes obertes per donar l'oportunitat a la comunitat de conèixer les seves instal·lacions i rebre informació detallada sobre els serveis i les activitats que s'ofereixen

General 06 de marzo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
Centro de Día 1

Durant la jornada de portes obertes, s'ha destacat que el centre de dia de l'Alcora comptarà amb una àmplia varietat d'activitats i serveis, com ara teràpies rehabilitadores, tallers de memòria, activitats d'oci i entreteniment, acompanyament psicosocial, serveis d'atenció personal, entre altres.

L'alcalde, Samuel Falomir, ha expressat la seua satisfacció pel fet que aquest servei tan esperat haja sigut finalment posat en marxa, destacant la importància d'ofereix un espai adequat i de qualitat per a l'atenció de les persones majors del municipi.

Amb l'obertura del centre de dia de l'Alcora, es busca millorar la qualitat de vida de les persones majors i proporcionar-los una atenció integral que responga a les seues necessitats i requeriments específics. A més, aquesta iniciativa suposa un pas més en la promoció de la conciliació de la vida familiar i laboral, donant suport a les famílies en la cura dels seus majors.

Amb aquesta nova infraestructura i el treball dels professionals especialitzats, es busca afavorir la inclusió social i garantir el benestar de les persones grans de l'Alcora, oferint-los un lloc segur i càlid on poder gaudir d'activitats i serveis que afavorisquen la seua salut física, emocional i social.

En resum, la jornada de portes obertes del centre de dia de l'Alcora ha estat un pas important per a donar a conèixer a la comunitat aquest nou recurs i per a explicar les característiques dels serveis que s'oferiran en aquesta instal·lació tan esperada.
 

Te puede interesar
Lo más visto