Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El centre de dia de l'Alcora obri les seues portes

Aquest matí s'ha celebrat una jornada de portes obertes per a mostrar les seues instal·lacions i explicar les característiques del servei

General 06 de marzo de 2023 Redacció Redacció
Centro de Día 1

Aquest matí s'ha celebrat una jornada de portes obertes per a mostrar les seues instal·lacions i explicar les característiques del servei a la qual han assistit l'alcalde, Samuel Falomir, el director territorial de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de Castelló, Luis Gómez, la regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Tica Pons, i la directora del centre, Mª Carmen Julve, entre altres membres de l'equip de govern i personal del consistori i del centre.

El centre està dotat amb 40 places per a l'atenció a persones majors dependents, subvencionades íntegrament per la Generalitat Valenciana, ja que estan dins del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials.

La seua obertura suposa, a més, la creació de nous llocs de treball en la localitat. El centre està conformat per un equip sociosanitari i de professionals especialitzats en diferents àrees (auxiliar d'infermeria, DUE, psicologia, treball social, fisioteràpia, animació sociocultural...) que oferiran un servei de qualitat i personalitzat en l'atenció i cura dels majors. L'empresa encarregada de dur a terme la gestió del centre de dia és Novaedat Benestar.

L'alcalde, Samuel Falomir, ha destacat que hui és un “dia molt especial” per a l'Alcora, ja que es posa en marxa un servei “molt necessari i anhelat”. I és que, cal recordar que el centre de dia de l'Alcora començarà a donar servei després d'una llarga espera de més d'una dècada des que fora construït per l'IVVSA l'edifici d'habitatges tutelats que l'alberga, situat al carrer País Valencià.

El centre disposa de dues plantes i àmplies instal·lacions per a dur a terme les diferents activitats dirigides a millorar la seua qualitat de vida. Així mateix, “servirà de suport per a les seues famílies, responent a la necessitat de conciliar la vida familiar, laboral i personal”.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter