El "Sopar Popular de Calderes Solidari" de les festes patronals d'Almenara 2023 destinarà el seu donatiu a la síndrome de Pallister-Killian

Aquesta solidaritat i suport són fonamentals per a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia rara

General 07 de marzo de 2023 Redacció Redacció
PALLISTER-KILLIANXARXES OK

És reconfortant veure com l'Ajuntament d'Almenara i la seva alcaldessa, Estíbaliz Pérez, s'han unit per a donar suport a l'Associació de Famílies amb xiquetes i xiquets afectats per la Síndrome de Pallister-Killian (PKSE). La decisió de destinar el donatiu del "Sopar popular de les Calderes" a aquesta causa és un gest admirable que té com a objectiu donar visibilitat a aquesta malaltia rara i oferir suport i col·laboració a la família afectada i a totes les persones amb aquesta síndrome.

La síndrome de Pallister-Killian és una malaltia rara que afecta el desenvolupament dels xiquets i xiquetes, amb múltiples impactes físics i intel·lectuals. Amb aquesta iniciativa solidària, l'Ajuntament d'Almenara busca contribuir a la investigació d'aquesta malaltia i proporcionar recursos i suport a les famílies afectades. És una manera meravellosa de posar el granet de sorra per a millorar les condicions de vida d'aquells que lluiten contra aquesta malaltia.

A través del "Sopar popular de les Calderes" i la col·laboració de la comunitat d'Almenara, es podrà recaptar fons per a contribuir a la investigació i a l'assistència de les persones amb síndrome de Pallister-Killian. Això demostra, una vegada més, el compromís i la solidaritat d'aquesta localitat amb les causes humanitàries i la seva determinació per a ajudar els més vulnerables.

Esperem que aquesta iniciativa tingui un gran èxit i contribueixi a augmentar la consciència i el coneixement sobre la síndrome de Pallister-Killian, així com a millorar la qualitat de vida de les persones afectades. La generositat i el suport de la comunitat d'Almenara són un exemple a seguir i un recordatori de la importància de la solidaritat i el treball en equip per a fer front a les malalties rares.

Te puede interesar
Lo más visto