Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda celebrarà el ‘I Congrés del Benestar Emocional i la Salut Mental’ el pròxim 1 d'abril

La jornada constarà de tres ponències per a fomentar el desenvolupament emocional i la vida saludable de la ciutadania

General 07 de marzo de 2023 Redacció Redacció
NDP-. Onda Congreso Bienestar

Onda celebrarà el ‘I Congrés del Benestar Emocional i la Salut Mental’ el pròxim 1 d'abril. El Teatre Mònaco serà l'escenari d'aquesta jornada pensada perquè els assistents tinguen eines amb les quals viure una vida més plena i més saludable. Miguel Ángel Díaz, president de l'Associació Nacional d'Intel·ligència Emocional (ASNIE); Álvaro Merino, formador expert en esports d'alta competició i Teresa Viejo, escriptora i periodista de llarga trajectòria professional, seran els protagonistes de les  tres conferències.

L'esdeveniment es desenvoluparà entre les 9.30h i les 13.30h amb un to distés i amable, mesclant humor, música i idees transformadores. Els descansos entre cada ponència estaran animats pel grup teatral Guerrilla Impro, que donarà un toc còmic a la jornada.

Miguel Ángel Díaz, actual president de ASNIE, donarà la xarra ‘Intel·ligència emocional per a tots els dies’. Díaz porta més de 15 anys ajudant les persones a conéixer millor els seus estats emocionals i és un prestigiós conferenciant i formador especialitzat en l'àmbit del lideratge. 

D'altra banda, Álvaro Merino és formador i conferenciant especialitzat en l'àmbit del coaching i la intel·ligència emocional. Ha sigut director acadèmic a l'Escola d'Estudis Universitaris Reial Madrid i ha treballat en l'àmbit empresarial i amb esportistes d'alt rendiment. La seua conferència es titula ‘Activa el teu talent: una mirada des del món de l'esport d'alt rendiment’.

Finalment, l'escriptora i periodista Teresa Viejo exposarà la seua ponència ‘Curiositat per a transformar la teua vida’. Vell és autora de huit llibres, quatre assajos i quatre novel·les traduïdes a diversos idiomes. Compta amb una llarga trajectòria periodística en televisió i actualment és ambaixadora de Bona Voluntat d'UNICEF.

Sobre aquest tema, el regidor de Ciutat Saludable i Sostenible, Paco Pastor, ha declarat: “Després del gran acolliment que ha tingut Onda Inspira en la nostra població, hem volgut fer un pas més amb l'organització d'aquest primer Congrés, on poder aprofundir amb prestigiosos experts en el camp de la intel·ligència emocional i fomentar la salut mental dels ondenses”. “Anime a tothom a apuntar-se a aquest nou esdeveniment, del qual  segur eixirem amb moltes eines per a millorar la nostra vida diària”, ha assenyalat.

Es tracta d'un esdeveniment gratuït però, per a poder assistir, serà necessari adquirir les entrades nominatives en entrades.onda.es, que estaran disponibles en la web el pròxim 8 de març a les 17h.

A més, s'obsequiarà  als  assistents amb el llibre ‘Som ASNIE: intel·ligència emocional per a tu’, que els ajudarà a afermar l'aprés  durant el dia, es muntarà un photocall en l'entrada del Teatre Mònaco i hi haurà un espai perquè els ponents puguen signar els exemplars de les seues publicacions.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter