Durant les festes de la Magdalena, Castelló es desplegui un dispositiu especial de seguretat per garantir la tranquil·litat i el bon desenvolupament dels esdeveniments

L'àrea de Seguretat Pública i Emergències destinarà 2.000 efectius per a les festes de la Magdalena 2023 a Castelló. Aquesta xifra inclou tant els membres dels cossos de seguretat locals com els membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, que treballaran conjuntament per assegurar el bon desenvolupament de les festes i la seguretat dels assistents

General 07 de marzo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
06-03-23 Junta Local de Seguridad por el dispositivo de Magdalena 2

La Junta Local de Seguretat celebrada per l'Ajuntament de Castelló ha confirmat el desplegament d'un dispositiu especial de seguretat i emergències per a les festes de la Magdalena 2023. Es preveu la participació de més de 2.000 efectius, incloent policies locals, bombers, serveis d'assistència sanitària i membres de les forces de seguretat estatals com la Policia Nacional, la Policia Autonòmica i la Guàrdia Civil.

Aquests efectius treballaran conjuntament per garantir unes festes segures i promoure la convivència entre els assistents. Es prestarà especial atenció als actes més concorreguts, com la Romeria dels Canyes i el Magdalena Vítol, així com a les mascletaes i altres actes pirotècnics.

L'Ajuntament de Castelló també reactivarà el Servei d'Assistència Sanitària municipal, que prestarà assistència preventiva en els actes amb més afluència de públic i en situacions de risc. A més, aquest servei estarà preparat per atendre emergències i urgències extrahospitalàries relacionades amb les festes de la Magdalena, amb l'objectiu d'alleujar la càrrega dels centres hospitalaris i evitar col·lapses.

Amb aquest dispositiu especial de seguretat i emergències, l'Ajuntament de Castelló busca garantir el bon desenvolupament de les festes i la seguretat de tots els participants i visitants.

Te puede interesar
Lo más visto