Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Gaiata 6, Gaiata 18 i Gaiata 15 arrasen amb els premis de Gaiates i Llibrets de la Magdalena 2023

Les tres comissions es fan amb quatre guardons

Cultura 14 de marzo de 2023 Redacció Redacció
1

La Gaiata 6, Farola-Ravalet, es fa amb el primer premi del concurs de Gaiates del Patronat de Festes de Castelló, al seu torn es fa amb el segon lloc en el concurs de Gaiatas Infantils del Patronat de Festes de Castelló. També recullen l'or amb el premi a la millor portada de llibret i finalment obtenen un altre segon lloc en el concurs de llibret.

Pel seu lloc la Gaiata 18 recull l'or en els premis al millor llibret i també en el reconeixement al millor article inèdit. La Gaiata 18, Crémor, també puja al podium amb un tercer lloc en el concurs de Gaiates del Patronat de Festes de Castelló i, finalment, aconsegueix un quart lloc en el Concurs de Gaiates Infantils.

D'altra banda, la Gaiata 15 Sequiol també aconsegueix fer-se amb quatre guardons del concurs. Aconseguint un quart lloc en el Concurs de Gaiates i recollint la medalla de bronze, en aqueix tercer lloc, en el Concurs de Gaiates Infantil de Patronat de Festes. A més d'aconseguir el segon lloc en els premis À Punt a la Gaiata Millor Il·luminada en totes dues categories, tant en el cas del gran monument com l'infantil.

2

No gaire lluny s'ha quedat la Gaiata 16 Rafalafena, la qual s'ha fet amb tres guardons, el primer premi en el Concurs de Gaiatas Infantil, una altra medalla d'or en els premis À Punt a la Gaiata Millor Il·luminada Infantil i un bronze amb aqueix tercer premi en els premis À Punt a la Gaiata Millor Il·luminada.

També la Gaiata 8 Portal de l'Om es fa amb tres guardons, un segon lloc en el Concurs de Gaiatas del Patronat de Festes, el primer lloc en el concurs de premis À Punt a la Gaiata Millor Il·luminada i medalla de bronze per al seu Llibret.

Seguidament la Gaiata 13 Sensal es puja al podium amb un tercer lloc en els premis À Punt a la Millor Il·luminació de Gaiata Infantil.

D'altra banda, cal destacar que el primer i únic premi a causa de l'absència de concursant en el reconeixement al Llibret de Collas i Associacions és per a la Colla el Magre.

3

Per últim, cal destacar que la Gaiata 12 El Grau es fa amb el cinqué lloc en el Concurs de Gaiates del Patronat de Festes i, seguit d'aquesta, la Gaiata 5 Hort dels Corders, es fa amb el sisé lloc.

En el cas de les Gaiatas Infantils, han sigut reconegudes des del Patronat de Festes la Gaiata 7 Cor de la Ciutat amb un cinqué lloc i la Gaiata 17 Tir de Colom amb un sisé lloc.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter