Les comissions de les Gaiates 6, 18 i 15 s'han fet amb un total de quatre guardons en els premis de Gaiates i Llibrets de la Magdalena 2023

Aquest reconeixement és un testimoni del treball diligent i la passió que han posat en les seues activitats i en la promoció de les tradicions i la cultura de la festa

Cultura 14 de marzo de 2023 Redacció Redacció
1

És impressionant veure el gran èxit que han aconseguit diverses gaiates en els premis de Gaiates i Llibrets de la Magdalena. Cada una d'aquestes comissions ha demostrat el seu talent i dedicació per a les festes de la Magdalena, obtenint diversos guardons en diferents categories.

La Gaiata 6, Farola-Ravalet, ha destacat amb el primer premi en el concurs de Gaiates i amb el segon premi en el concurs de Gaiates Infantils del Patronat de Festes de Castelló. A més, han obtingut l'or en el premi a la millor portada de llibret i un altre segon lloc en el concurs de llibret. Aquest és un reconeixement merescut pel seu treball i esforç.

2

La Gaiata 18, Crémor, també ha aconseguit un gran èxit, obtenint l'or en el premi al millor llibret i al millor article inèdit. A més, han aconseguit un tercer lloc en el concurs de Gaiates i un quart lloc en el concurs de Gaiates Infantils. És un reconeixement important per a aquesta comissió.

La Gaiata 15, Sequiol, també ha aconseguit diversos guardons, incloent un quart lloc en el concurs de Gaiates i la medalla de bronze en el concurs de Gaiates Infantils del Patronat de Festes. A més, han aconseguit el segon lloc en els premis À Punt a la Gaiata Millor Il·luminada en les dues categories. Aquest reconeixement demostra la seva dedicació i esforç en la il·luminació dels seus monuments.

Altres gaiates com la Gaiata 16, Rafalafena, i la Gaiata 8, Portal de l'Om, també han obtingut diversos guardons en diferents categories. Cada una d'aquestes comissions ha destacat en àmbits com el concurs de Gaiates, els premis À Punt a la Gaiata Millor Il·luminada i el reconeixement al llibret.

3

En el cas de les gaiates infantils, les comissions com la Gaiata 7, Cor de la Ciutat, i la Gaiata 17, Tir de Colom, també han obtingut un reconeixement pel seu treball.

Aquest èxit demostra la gran qualitat i competitivitat de les gaiates en les festes de la Magdalena, i és un testimoni de l'esforç i la dedicació de tots els implicats en aquestes celebracions.

Te puede interesar
Lo más visto