La Diputació de Castelló ha posat en marxa una línia de subvencions destinada als centres d'educació secundària obligatòria (ESO) de la província

La diputada d'Esports, Tania Baños, destaca que l'objectiu principal d'aquesta línia de subvencions és apropar els alumnes de l'ESO a la pràctica d'activitats físiques en totes les comarques de la província de Castelló

Esports 21 de marzo de 2023 Redacció Redacció
1536-1024

La Diputació de Castelló ha aprovat les bases per a una línia de subvencions dirigida als centres d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) per a realitzar activitats físiques en el medi natural. Aquestes ajudes compten amb un pressupost de 100.000 euros i cobriran els costos de transport i assistència tècnica de les activitats.

La diputada d'Esports, Tania Baños, ha destacat que l'objectiu principal d'aquest programa és apropar als estudiants a la pràctica d'activitats físiques en totes les comarques de la província. Baños ha subratllat que la província de Castelló ofereix un entorn ideal per a la realització d'aquestes activitats, i amb aquesta iniciativa s'incentiva que els joves puguen viure experiències esportives gratificants.

Les bases d'aquestes subvencions s'emmarquen dins del Pla Estratègic de Subvencions de la Diputació de Castelló per al trienni 2023-2025, que té com a objectius promoure l'esport i l'activitat física en els municipis de la província i promocionar Castelló com a destí idoni per a esdeveniments esportius.

Les subvencions cobriran els costos de transport necessaris per a les activitats planificades, així com l'assistència tècnica dels programes esportius. Les sol·licituds es poden presentar fins al 17 de novembre.

Te puede interesar
Lo más visto