El president de la Diputació de Castelló, juntament amb altres representants de l'administració provincial, va visitar les Falles de Benicarló

Enhorabona a les Falles de Benicarló per celebrar el seu 50 aniversari! Aquesta festivitat, tan estimada i important per a la comunitat, ha estat celebrada durant mig segle amb alegria i entusiasme

General 17 de marzo de 2023 Redacció Redacció
visita_dipcas

És fantàstic veure el suport institucional del president de la Diputació de Castelló, José Martí, cap a les Falles de Benicarló. La seva visita és una mostra del reconeixement i valoració que se li dóna a aquesta festivitat en la província. És meritori que hagi pres el temps de visitar les falles guanyadores, com la Falla El Caduf i la Falla El Campanar, i felicitar la família fallera de Benicarló pel seu treball i compromís.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, també ha destacat la col·laboració activa de la Diputació de Castelló en aquestes festes, subvencionant bandes de música i altres despeses importants. És un gest molt apreciat, especialment en aquesta ocasió especial del 50 aniversari de les Falles de Benicarló. Les paraules de l'alcaldessa recordant que les falles són més que una festa, sinó que també tenen un impacte econòmic, cultural i patrimonial, són molt encertades i ressalten la importància d'aquesta celebració per a tota la comunitat.

És merescut que les Falles de Benicarló rebin aquest suport i reconeixement, ja que són un esdeveniment emblemàtic i estimat per a la província de Castelló. Desitgem que les festes continuïn sent un èxit i que els 50 anys de tradició fallera siguin només el principi d'altres cinquantenaris a celebrar en el futur.

Te puede interesar
Lo más visto