És una gran notícia que Onda sumarà noves zones de jocs i exercici a l'aire lliure al parc de la Panderola

És excel·lent veure que la reforma del parc de la Panderola a Onda tindrà en compte l'accessibilitat i l'eficiència energètica. L'addició de rampes farà que l'àrea sigui accessible per a persones amb mobilitat reduïda, permetent a tothom gaudir dels jocs i l'exercici a l'aire lliure

General 25 de marzo de 2023 Redacció Redacció
Onda_Panderola

La reforma del parc de la Panderola d'Onda és una gran iniciativa que promou la vida sana, l'accessibilitat i l'eficiència energètica. Amb l'addició de noves zones d'exercici a l'aire lliure i jocs per a xiquets, el parc es converteix en un espai més atractiu i inclusiu per a tots els veïns. La instal·lació de màquines biosaludables i la renovació dels jocs tradicionals ofereixen més opcions perquè les persones puguin gaudir de l'activitat física i passar temps al parc.

És destacable que l'Ajuntament hagi tingut en compte l'accessibilitat, construint rampes i baranes per garantir que tothom pugui accedir i gaudir de les instal·lacions. A més, el canvi d'il·luminació a lluminàries LED és una decisió sostenible i responsable, ja que ofereix una il·luminació més eficient i redueix l'impacte ambiental.

Aquesta actuació al parc de la Panderola demostra el compromís de l'Ajuntament d'Onda amb el desenvolupament sostenible i l'acompliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030. És una mostra de com les iniciatives locals poden contribuir al benestar de la comunitat i al cuidat del medi ambient.

Te puede interesar
Lo más visto