Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda sumarà noves zones de jocs i exercici a l'aire lliure al parc de la Panderola

La reforma tindrà en compte l'accessibilitat i l'eficiència energètica col·locant rampes i lluminàries LED

General 25/03/2023 Redacció Redacció
Onda_Panderola

El parc de la Panderola d'Onda comptarà amb noves zones d'exercici a l'aire lliure i de jocs per a xiquets. L'Ajuntament ha presentat la reforma, que també inclou un canvi d'il·luminació per lluminàries LED més eficients i rampes per a garantir l'accessibilitat.

Aquest projecte, valorat en una mica més de 117.000 euros, fomentarà la vida sana amb la col·locació de màquines biosaludables dissenyades per a fer esport a l'aire lliure. A més, hi haurà noves zones de jocs, mitjançant la instal·lació un tobogan i una eruga i el repintat del paviment amb jocs tradicionals.

També es tindrà en compte l'accessibilitat de tots els veïns construint rampes i baranes en les entrades al nou espai. Tota la zona tindrà un nou clos i lluminàries LED menys contaminants i més eficients.

Sobre aquest tema, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha assenyalat: “Aquesta remodelació fa més atractiu si cap el parc de la Panderola, ja que uneix vida sana i espais per a xiquets”. “Sabem que aquest espai verd és un dels més utilitzats pels veïns, així que segur que aquesta ampliació és benvinguda per tots”, ha manifestat.

Aquesta actuació té en compte el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030. En concret, la instal·lació de nous fanals amb tecnologia LED són més eficients i menys contaminants. A més, les rampes d'accés i la instal·lació de màquines d'exercici tenen en compte la innovació i fomenten un estil de vida propi d'una ciutat saludable.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter