Enhorabona a la Gaiata Farola-Ravalet per guanyar el primer premi en el concurs de Gaiates del Patronat de Festes de Castelló

Aquest reconeixement demostra la dedicació i el treball excel·lent realitzat per aquesta gaiata en la celebració de les festes

General 15 de marzo de 2023 Redacció Redacció

És fantàstic saber que la Gaiata Farola-Ravalet ha aconseguit un gran nombre de reconeixements i premis en el concurs de Gaiates del Patronat de Festes de Castelló. És comprensible que l'artista gaiatera, Vanesa Pérez, i els representants de la gaiata, Esteban i Adrián, juntament amb les Madrines Teresa i Paula, estiguin molt il·lusionats i satisfets amb aquests èxits.

Després de treballar dur durant molts anys i amb dedicació, han aconseguit superar-se i ser reconeguts en diferents categories, com la millor gaiata, la millor il·luminada i premis per al llibret. És un testimoni del seu esforç i de la seua passió per la cultura i tradició de les festes a Castelló.

Segurament aquest reconeixement els ha donat una gran alegria i ha recompensat tot el temps i l'esforç invertit en el procés creatiu. Felicitats a tots els membres de la Gaiata Farola-Ravalet per aquests merescuts guardons i que continuïn gaudint de l'èxit i l'entusiasme en les seues pròximes activitats gaiateres.

Te puede interesar
Lo más visto