És fantàstic saber que la Colla de Rei Barbut organitza una nova edició del Concurs de Paelles Intercolles

És impressionant saber que en aquesta XXXII edició del Concurs de Paelles Intercolles s'han reunit un total de 3500 persones

General 16 de marzo de 2023 Redacció Redacció

Aquesta és una activitat molt popular i emocionant que reuneix a diferents colles i amants de la cuina per a competir i mostrar les seves habilitats culinàries en la preparació d'un deliciós plat de paella.

Aquest concurs no només promou la gastronomia local i la tradició culinària, sinó que també fomenta la convivència i l'esperit de competició entre les colles participants. És una oportunitat única per a compartir coneixements, experiències i tècniques de cuina, a més de gaudir d'un ambient festiu i amigable.

El Concurs de Paelles Intercolles no només posa en valor la paella com a plat emblemàtic de la cuina valenciana, sinó que també crea un espai de trobada i intercanvi cultural entre les diferents colles participants. És una ocasió ideal per a gaudir d'un dia de diversió, bon menjar i companyonia, mentre es celebren les tradicions culinàries locals.

Desitgem que aquesta nova edició sigui tot un èxit i que tots els participants gaudeixin d'una jornada memorable. Que les paelles siguen delicioses i que l'esperit de competició estiga acompanyat per l'amistat i el respecte entre les colles. Bon profit!

Te puede interesar
Lo más visto