Castelló és el municipi on s'han detectat més contagis de coronavirus

La capital de la Plana abasta la tercera part dels casos, seguida de Borriana

Sanitat 19 de junio de 2020 REDACCIÓ
covid

La ciutat de Castelló compta amb la tercera part dels casos positius de coronavirus registrats en les últimes dues setmanes, segons la Conselleria de Sanitat. La capital suma 8 positius, pràcticament la tercera part dels 25 casos nous comptabilitzats a la província en els últims 14 dies. La capital de la Plana es converteix en el municipi on més contagis han sigut detectats mitjançant proves PCR, concretament 8, seguida de Borriana, Vinaròs i Almassora, amb 3 casos cadascuna. Aquestes quatre poblacions acumulen pràcticament el 80 % del total de casos registrats.

Les dades de la Conselleria de Sanitat situen per darrere de les anteriors a Vila-real, que només ha registrat dos nous positius en les últimes dues setmanes. La resta de municipis on s'ha donat almenys un nou positiu són Alcalà de Xivert, Artana, Cervera, La Vall, Peníscola i la Vall d'Alba.

Castelló i Borriana són les dues poblacions on s'acumulen més casos de coronavirus, amb un total de 425 i 290. Aquesta xifra representa pràcticament la meitat de tots els positius que s'han comptabilitzat a la província de Castelló.

Els 27 nous casos registrats en les dues últimes setmanes representen un percentatge mínim entre els 1594 casos detectats a la província mitjançant proves PCR des de l'inici de la pandèmia.

D'altra banda, s'han registrat nous casos de coronavirus en 33 municipis de la Comunitat Valenciana en els últims set dies, i només tres d'ells han tingut cinc o més positius: Utiel (5), Torrent (6) i València (27), segons les dades que publica la Generalitat. Castelló ciutat suma tres casos i Borriana, dos.

Te puede interesar
Lo más visto