Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Diputació de Castelló ha desenvolupat un programa de Capacitats Digitals amb l'objectiu de formar a més de 80 dones en competències digitals bàsiques

El programa de Capacitats Digitals de la Diputació de Castelló està emmarcat dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, que és una iniciativa del Govern d'Espanya per impulsar la recuperació econòmica i social del país després de la crisi causada per la pandèmia de la COVID-19.

Economía 03/04/2023 Redacció Redacció
cedes vall d'alba

Aquesta setmana ha començat la segona edició del curs de Política i Gestió Informatitzada de Stock en el centre CEDES de Vall d'Alba, com a part del Programa de Capacitats Digitals per a dones, enmarcat en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Aquest programa de formació està dirigit a dones desocupades i residents en municipis de menys de 30.000 habitants de la província de Castelló, amb l'objectiu de millorar la seva ocupabilitat, reduir la bretxa de gènere i promoure l'emprenedoria digital, entre d'altres.

El projecte compta amb el suport de LABORA, Servei Públic d'Ocupació i Formació de la Comunitat Valenciana, i és finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència de la Unió Europea - Next Generation EU.

El programa inclou 7 accions de formació en capacitats digitals, amb especialitats relacionades amb l'ús professional de la tecnologia que són molt demandades en el mercat laboral. En total, 84 dones són beneficiàries d'aquestes accions formatives proposades per la Diputació de Castelló i LABORA.

Els cursos aborden temes com nous models de negoci en l'era digital, gestió informatitzada de compres i vendes, stock, logística i factura electrònica. La formació s'imparteix mitjançant un sistema bimodal, permetent que les participants assisteixin presencialment a l'aula o de forma virtual des d'altres centres CEDES o des dels seus propis domicilis, utilitzant l'aula virtual.

L'última acció formativa del programa, "Logística de Flotas y Sistemas Telemáticos", tindrà lloc del 18 al 27 d'abril en horari de matí. Les dones interessades en participar en aquesta edició poden posar-se en contacte amb el centre CEDES de Vall d'Alba per telèfon (964256681, Ext. 1) o per correu electrònic ([email protected]).

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter