La desfilada de JuCar torna a Vila-real després d'un temps d'absència

Enguany, la desfilada de JuCar a Vila-real està inspirada en la temàtica de la popular pel·lícula "Aladdín". Els organitzadors han treballat en detall per recrear l'encantador món d'Aladdín, amb les seves exòtiques localitzacions, personatges carismàtics i atmosfera màgica

General 28 de marzo de 2023 Redacció Redacció

La desfilada solidària de Joventut Carmelita (JuCar) torna després de la pandèmia en una edició molt especial del 20é aniversari, amb la qual el col·lectiu juvenil recaptarà fons per al projecte impulsat per l'ONG Karit per a la millora d'infraestructures educatives a Timor-Leste.

L'alcalde de la ciutat, José Benlloch, ha acompanyat als representants de JuCar Héctor Bonillo, Iris Càceres i Aida Martínez en la presentació de la desfilada, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut.

La desfilada de moda, que enguany està inspirada en la temàtica de la pel·lícula "Aladdín", tindrà lloc aquest dissabte 1 d'abril a les 21.00 hores en el Centre de Congressos, Fires i Trobades. Durant l'esdeveniment, un centenar de xiquets i xiquetes d'entre 2 i 18 anys mostraran l'oferta del comerç local, que en cada edició es bolca a col·laborar amb aquest esdeveniment solidari.

L'objectiu principal de la desfilada és recaptar fons per al projecte de millora d'infraestructures educatives a Timor-Leste, impulsat per l'ONG Karit. A través de la participació dels joves i la col·laboració dels establiments locals, es busca donar suport a aquesta iniciativa solidària i contribuir a la millora de les condicions educatives en aquest país.

Amb aquesta desfilada solidària, JuCar celebra el seu 20è aniversari i reafirma el seu compromís amb les causes socials i humanitàries. És una oportunitat per a la comunitat de Vila-real de gaudir d'un esdeveniment de moda únic i, al mateix temps, contribuir a una causa solidària que beneficiarà als joves de Timor-Leste.

Te puede interesar
Lo más visto