L'Ajuntament de Peníscola ha decidit donar imatge a l'Any Papa Luna, una iniciativa que commemora la figura del Papa Benet XIII, conegut com el Papa Luna, que va residir a Peníscola al segle XV

L'Ajuntament de Peníscola ha creat un logotip específic per a l'Any Papa Luna, que ha sigut integrat en la seua imatge corporativa. Aquest logotip serà utilitzat en totes les comunicacions institucionals per a ressaltar el compromís de la ciutat amb la divulgació de la seva condició de Ciutat Pontifícia

Cultura 29 de marzo de 2023 Redacció Redacció
Presentacio_logo_papa_luna_1

L'Ajuntament de Peníscola ha adoptat diverses mesures per a posar en valor l'Any Papa Luna i la seva condició de Ciutat Pontifícia. Una d'aquestes iniciatives és la incorporació d'un logotip específic a la seua imatge de marca, que serà utilitzat en totes les comunicacions institucionals durant el període d'abril de 2023 a abril de 2024.

El logotip està inspirat en una escultura del Papa Luna situada prop de l'accés a la fortalesa, un dels símbols més reconeguts de la localitat. El disseny és modern i s'integra perfectament en la marca institucional de l'Ajuntament.

A més, s'han programat diverses activitats culturals per a commemorar aquest aniversari especial. A partir del mes d'abril, es realitzarà una ruta teatralitzada i educativa sobre el llegat del pontífex per als centres educatius de la localitat. També es durà a terme un concert al Castell de Peníscola, titulat "Música en temps de Benet XIII", interpretat per Capella de Ministrers.

Per a promoure el coneixement de la figura del Papa Luna, es realitzaran visites guiades teatralitzades per als visitants i turistes durant els mesos de juliol i agost.

L'Ajuntament de Peníscola ha destacat la importància d'aquesta commemoració i ha agraït la tasca de l'Associació d'Amics del Papa Luna en la divulgació i investigació sobre el pontífex. Amb aquestes accions, l'ajuntament pretén donar a conèixer la història i el llegat d'aquesta figura rellevant de la localitat.

Te puede interesar
Lo más visto