Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

És una notícia positiva saber que la Diputació de Castelló té previst aprovar ajudes per als ajuntaments afectats per l'incendi de l'Alt Millars

Aquestes ajudes poden ser de gran suport per als municipis que han sofert les conseqüències d'aquest desastre natural

General 30/03/2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
montanejos

L'equip de govern progressista de la Diputació de Castelló, format per PSPV-PSOE i Compromís, ha mostrat la seva disposició a aprovar línies d'ajudes als municipis afectats per l'incendi iniciat a Villanueva de Viver a través d'una proposta de declaració institucional. Aquestes ajudes tindran com a objectiu la reparació d'infraestructures municipals, el foment de l'ocupació, la reactivació turística i el suport a la gestió de les diferents línies d'ajudes establertes.

En aquest sentit, si és necessari, la Diputació es compromet a prorrogar tots els programes d'ajudes que els ajuntaments tenen i puguin tenir concedides, en cas que es produeixin retards en el procés d'execució a causa de l'incendi.

A més, es sol·licita al Govern d'Espanya que declare amb urgència el territori afectat com a "zona greument afectada per una emergència de protecció civil", amb l'objectiu d'establir un paquet d'ajudes directes i altres mesures per pal·liar els danys.

Finalment, es demana a la Generalitat Valenciana que establisca línies d'actuació per reparar i recolzar els municipis i el territori afectat pel foc.

El president de la Diputació, José Martí, ha manifestat la seva voluntat d'estar al costat dels ajuntaments afectats i les seves veïnes i veïns, considerant-ho una qüestió de justícia i una obligació per part de la Diputació.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter