Els veïns i veïnes d'Arañuel, La Artejuela i Torralba del Pinar, que havien estat desallotjats a causa de l'incendi forestal, han pogut tornar a les seves cases

L'actualització sobre la situació de l'incendi forestal de Villanueva de Viver a les 14:30h indica que les tasques d'extinció continuen en marxa amb l'objectiu de controlar completament l'incendi

General 30 de marzo de 2023 Redacció Redacció
FsiVVy8XgAErXTw

A les 14:30h, la situació de l'incendi forestal de Villanueva de Viver es resumeix de la següent manera:

- A partir de les 14:00h, els veïns i veïnes d'Arañuel La Artejuela i Torralba del Pinar, que havien estat desallotjats, podran tornar als seus domicilis. El total de veïns afectats és de 114 persones.

- També s'ha permès una certa normalització de la vida en aquests municipis, amb l'obertura de comerços i establiments de restauració.- L'evolució de l'incendi continua sent positiva, mantenint la tendència favorable de les últimes hores.


- Durant el matí, s'ha centrat la major part dels recursos en els punts calents de tres zones sensibles: la zona de la Font dels Banys, el barranc de Montán i la zona pròxima a Fuente la Reina. Tant els recursos terrestres com els mitjans aeris han treballat intensament per refrescar i consolidar aquestes àrees.


- La estratègia per a la vesprada serà continuar amb els mateixos treballs de contenció i extinció. Els vents, tot i ser de ponent, no són tan forts com s'esperava, amb velocitats inferiors als 40 km/h. Aquest fet està ajudant en les tasques d'extinció. Actualment, s'està entrant en les hores més crítiques del dia, amb altes temperatures i baixa humitat relativa.

Cal continuar seguint les indicacions i recomanacions de les autoritats locals i de seguretat per garantir la seguretat de la població i el bon desenvolupament de les tasques d'extinció.

Te puede interesar
Lo más visto