L'Ajuntament de Xilxes ha decidit ampliar l'agenda cultural durant la Setmana Santa a la zona marítima del municipi

Durant els dies divendres 7, dissabte 8 i diumenge 9 d'abril, la platja del municipi de Xilxes oferirà una programació cultural gratuïta per a tota la família

Cultura 02 de abril de 2023 Redacció Redacció
CULTURA XILXES SEMANA SANTA

L'agenda cultural especial per a Setmana Santa a la zona marítima de Xilxes inclou una varietat d'activitats per a tots els públics. Es realitzarà una conferència literària a càrrec de Juan Francisco Ferrándiz, reconegut escriptor i divulgador, com a part de la campanya "Llegim als pobles", el divendres 7 d'abril a les 18.30 hores a la Biblioplatja.

El dissabte 8 d'abril, a la plaça de l'Armada, hi haurà una sessió de contacontes a càrrec de Contaclown, que interpretarà contes màgics per a tota la família a les 12.00 hores. A més, durant el dissabte a la platja de Xilxes es realitzarà el preSanVicent, amb música de Dj Djouza a les 16.30 hores, un sopar de pa i porta a les 21.30 hores i una actuació musical en directe a càrrec de Gustavo Paradis i DJ Kilián Martínez a partir de les 23.30 hores.

La programació finalitzarà el diumenge 9 d'abril amb l'espectacle "El carruatge de titelles: Sant Jordi i el drac" de la Inestable Companyia de Titelles, que es representarà a la plaça de l'Armada a les 12.00 hores. Aquest espectacle és una proposta per a gaudir en família.

Amb aquesta agenda cultural, l'Ajuntament de Xilxes busca dinamitzar les jornades festives de Setmana Santa i oferir opcions d'entreteniment i diversió per a tots els visitants i residents que es troben a la zona marítima.

Te puede interesar
Lo más visto