Benicarló organitza unes jornades de prevenció de l'assetjament escolar, amb l'objectiu de conscienciar i prevenir aquesta problemàtica entre els estudiants

Les jornades de prevenció de l'assetjament escolar a Benicarló parteixen d'un plantejament positiu que s'ha plasmat en el lema "Te'n pots sortir!". A través d'aquest lema, es busca transmetre un missatge d'esperança i confiança als estudiants, fomentant la idea que és possible superar i prevenir l'assetjament escolar

General 06 de abril de 2023 Redacció Redacció
rp_assetjament

Les Jornades de Prevenció i Intervenció de l'Assetjament i Ciberassetjament Escolar, organitzades per la Regidoria de Serveis Socials i Polítiques Inclusives de Benicarló, tenen com a lema "Te'n pots sortir!" i es realitzaran els dies 27 i 28 d'abril. L'objectiu principal d'aquestes jornades és donar a conèixer el treball que s'està realitzant en relació amb la prevenció de l'assetjament escolar, compartir experiències, establir aliances entre diferents sectors i elaborar propostes aplicables als centres educatius.

La regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, Gemma Cerdà, ha destacat la importància de tractar el tema de l'assetjament escolar des d'una perspectiva positiva i ha subratllat la necessitat de tenir protocols i recursos per fer-ho possible. Aquestes jornades són el primer pas per generar intercanvis entre els centres educatius de la comarca i abordar els reptes que se'ns plantegen en relació amb l'assetjament escolar i el ciberassetjament.

Durant les jornades, es comptarà amb la presència de professionals de l'àmbit de la inspecció i la orientació educativa, experts en l'ús de noves tecnologies i xarxes socials, així com representants d'associacions de mares i pares. També s'inclourà una representació teatral de l'obra "Per què a mi" a càrrec de la companyia Teatre de Caixó, així com les experiències d'èxit dels centres educatius IES Alfred Ayza de Peníscola i IES Ramón Cid de Benicarló. Les jornades tindran lloc al Magatzem de la Mar i conclouran amb la participació del Consell Municipal d'Infància i Adolescència.

Te puede interesar
Lo más visto