Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Francesc Colomer, el secretari autonòmic de Turisme de la Generalitat Valenciana, ha participat en la presentació de l'Actuació de Cohesió entre Destins de la província de València

L'objectiu general és equilibrar els fluxos turístics entre el litoral i l'interior de la província de València. Es pretén promoure i potenciar el turisme a les zones de l'interior, que sovint queden en un segon pla en comparació amb els destinacions de la costa

Cultura 04/04/2023 Redacció Redacció
230404_PRES_FColomer_ACD_Valencia

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en la presentació de l'Actuació de Cohesió entre Destins (ACD) de la província de València juntament amb el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, el diputat de Turisme de la província, Jordi Mayor, i el director general de Turisme, Herick Campos.

Colomer ha destacat la importància de la governança col·laborativa per a dur a terme projectes turístics, i en aquest sentit ha assenyalat que "compartim les ACD amb les diputacions provincials perquè el nostre objectiu és el mateix".

Així, ha recordat que en 2022 Turisme va impulsar que cadascuna de les províncies de la Comunitat Valenciana desenvolupara un pla d'Actuacions de Cohesió entre Destins, sent cadascuna d'elles l'entitat executora i Turisme Comunitat Valenciana l'entitat responsable de gestionar els Fons Europeus Next Generation.

A més, ha assenyalat que amb aquestes actuacions "tenim l'oportunitat de traslladar al territori els valors que estem defensant en el relat turístic", i ha afegit que "també estem en el moment adequat i necessari de comprendre la transformació a la qual ens enfrontem, tant els eixos que ens marca Europa, com les demandes que ens trasllada el mercat".

La ACD de la província de València es tracta d'accions emmarcades dins del 'Pla de Sostenibilitat Turística de la Comunitat Valenciana', i giren entorn de 'L'aigua, producte turístic vertebrador i cohesionador de la província de València'.

Cal ressaltar que l'objectiu general radica a equilibrar la dualitat turística dels dos espais que conformen el territori valencià: el litoral i l'interior. Per tant, es pretén impulsar la redistribució territorial de fluxos turístics procedents de la zona litoral, amb major concentració de demanda, cap a espais de l'interior, amb menor presència turística, mitjançant la conversió dels recursos vinculats a l'aigua com a producte turístic.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter