L'Ajuntament de Morella està treballant en la creació de noves vivendes a l'Hostal Nou

L'Ajuntament de Morella ha adquirit una parcel·la a l'emplacement de l'Hostal Nou per a desenvolupar el projecte de creació de noves vivendes. A més, s'ha sumat a una iniciativa privada que té com a objectiu desenvolupar una unitat d'actuació en aquesta zona

General 04 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
2023-01-11 Morella

L'Ajuntament de Morella està treballant activament en diverses iniciatives per a crear noves vivendes i millorar l'accés a l'habitatge a la localitat. Recentment, han adquirit una parcel·la a l'Hostal Nou amb l'objectiu de construir habitatges destinats a ús social, que s'uniran a les vivendes ubicades als carrers El Sol i La Pobleta amb el suport del pla d'ajudes "Recuperem Llars" de la Generalitat Valenciana.

A més, hi ha una iniciativa privada interessada en construir vivendes a l'Hostal Nou, i l'Ajuntament vol unir aquesta iniciativa privada amb la seva pròpia adquisició de la parcel·la municipal per a generar nous espais d'habitatge.

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat la importància de millorar l'accés a l'habitatge i ha explicat que treballen tant en la rehabilitació del nucli històric amb l'ajuda de l'oficina Xaloc de vivenda, com en el desenvolupament de noves vivendes. Les característiques de Morella, com les de molts altres municipis rurals, presenten dificultats en l'accés a l'habitatge, i aquests projectes tenen com a objectiu revertir aquesta situació.

L'oficina Xaloc de vivenda de Morella ofereix serveis d'informació, assessorament i tramitació d'ajudes relacionades amb l'habitatge. Actualment, hi ha diverses subvencions disponibles per a facilitar l'accés a l'habitatge per a joves i per a millorar l'eficiència energètica i l'aïllament tèrmic, entre altres. Per a contactar amb l'oficina, es pot utilitzar el telèfon 670 090 483 o enviar un correu electrònic a [email protected].

Te puede interesar
Lo más visto