Les persones residents de la residència de Montant, a la comarca de l'Alt Millars, han estat desallotjades a causa d'un incendi, és una bona notícia saber que han pogut tornar al centre.

Les persones residents de la residència de Montant a la comarca de l'Alt Millars van ser evacuades el passat 24 de març a causa de l'incendi en la zona, és comprensible que aquesta situació hagi causat preocupació i estrès tant per als residents com per als seus familiars i el personal de la residència

Successos 04 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
ECDIMA20180319_0002_1

És una gran notícia saber que les persones residents de la residència de majors en situació de dependència de Montant han tornat ja al centre residencial i es troben en bones condicions. El desallotjament a causa de l'incendi a la comarca de l'Alt Millars va ser una mesura de precaució necessària per garantir la seguretat dels residents davant de la proximitat del fum i les flames. És reconfortant saber que van ser traslladades a altres centres residencials, com la residència de Borriana i altres ubicacions a la província de València, amb l'assistència d'un dispositiu d'ambulàncies i vehicles adaptats per a garantir la seva seguretat.

La coordinació entre la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, la Guàrdia Civil i l'UME és fonamental per gestionar adequadament aquest tipus de situacions d'emergència. És esperançador saber que les instal·lacions de la residència de Montant no han patit cap dany a causa de l'incendi i que les persones residents han pogut tornar al seu entorn habitual. És important donar suport i assistir a les persones majors en situació de dependència per garantir el seu benestar i confort.

Te puede interesar
Lo más visto