Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

PROXIMIA TV emetrà aquest divendres nova partida de semifinals la Lliga Caixabank de Pilota Valenciana

Continua la XL LLIGA CAIXABANK de Raspall i aquest divendres s'enfronten en una de les tornades de semifinals d'aquesta lliga l'equip del Genovés contra l'equip de la Llosa de Ranes

Esports 10/04/2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
14ABRIL CUADRO

La lliga professional de pilota valenciana està cada vegada més prop d'arribar a la final, i aquest divendres 14 d'abril en Proximia TV podrà seguir-se la partida organitzada per la Fundació de Pilota Valenciana des de Genovés en directe.

La partida de hui enfronta a l'equip del Genovés, compost per Ian, Tonet IV i Bossio, contra l'equip que representa a La Llosa de Ranes, format pels pilotaris Iván, Murcianet i Ricardet.

En aquesta partida podrem conéixer un dels equips que arribarà a la final de la Lliga. Qui penses que guanyarà? No t'ho pergues!

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter