La Diputació de Castelló ha anunciat la posada en marxa del termini per a la sol·licitud d'ajudes destinades a les associacions taurines de la província

La Diputació de Castelló ha anunciat la convocatòria per a sol·licitar ajudes destinades a les associacions taurines de la província, amb l'objectiu de preservar i promoure les tradicions taurines locals. Aquesta línia de subvencions compta amb un pressupost total de 90.000 euros

General 11 de abril de 2023 Redacció Redacció
dipu

El Butlletí Oficial de la Província (BOP) ha publicat la convocatòria d'ajudes de l'àrea de Cultura per a associacions taurines, que compta amb una dotació de 90.000 euros en els pressupostos de la Diputació de Castelló. Segons consta en l'anunci del BOP, 80.000 euros es destinaran a finançar l'organització i realització de festejos taurins i 10.000 euros en la publicació de revistes o fullets, conferències o exposicions taurines. Les associacions interessades poden presentar la seua sol·licitud fins a principis de maig.

Aquesta línia d'ajudes compta amb dues modalitats. La primera, per a la qual s'han consignat 80.000 euros, contempla la compra, lloguer i transport de caps de bestiar; l'adquisició de mitjans materials; la contractació de serveis específics per a realitzar l'activitat, i la publicitat i difusió del festeig. Per a aquest supòsit, la subvenció màxima per a cada associació no podrà superar els 5.000 euros.

La segona modalitat, dotada amb 10.000 euros, és per al finançament de publicacions, revistes, exposicions, conferències i activitats anàlogues sobre la cultura taurina. Cada entitat podrà presentar una sol·licitud a través de la seu electrònica de la Diputació de Castelló (https://dipcas.sedelectronica.es/).

Te puede interesar
Lo más visto