L'Agència Tributària Valenciana posa a disposició de la ciutadania serveis d'atenció telefònica i presencial per a brindar suport en l'elaboració de la declaració de la Renda de l'any 2022

L'Agència Tributària Valenciana (ATV) ha previst l'instal·lació d'oficines temporals en un total de 21 municipis de la Comunitat Valenciana, amb l'objectiu de proporcionar assessorament gratuït als contribuents en relació amb la declaració de la Renda de l'any 2022

Economía 11 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
230411_HAC_foto_campanya_renta

A continuació, resumeix les principals dates i serveis per als contribuents:

1. Presentació per Internet: El termini per a presentar la declaració de la Renda 2022 a través del servei d'Internet comença el dimarts (data concreta no especificada). Aquesta opció permet als contribuents realitzar la seva declaració des de casa amb facilitat.

2. Servei d'atenció telefònica "Li cridem": A partir del 5 de maig, es posarà en marxa el servei d'atenció telefònica "Li cridem". Mitjançant aquest servei, els ciutadans podran rebre assistència telefònica per part d'agents especialitzats en la realització de les declaracions de la renda. Es podran sol·licitar cites prèvies per a aquest servei a partir del 3 de maig.

3. Servei presencial "Més prop de tu": A més del servei telefònic, es posarà en marxa el servei presencial "Més prop de tu" per a l'assessorament i la realització de la declaració de la renda. Aquest servei estarà disponible a les seus de l'Agència Tributària Valenciana a València, Alacant i Castelló de la Plana, així com en oficines temporals instal·lades en 21 municipis de la Comunitat Valenciana. Aquest servei presencial començarà el 1 de juny i finalitzarà el 30 de juny.

4. Cita prèvia: Serà necessària una cita prèvia per a accedir al servei presencial. El període per a concertar cites prèvies serà del 25 de maig al 29 de juny. Es podrà concertar una cita prèvia a través de la web de l'Agència Tributària estatal, l'aplicació "Agència Tributària" o per telèfon.

És important que els contribuents consulten les pàgines web oficials de l'Agència Tributària per a obtenir informació més detallada sobre els requisits i procediments per a la declaració de la Renda 2022, així com les ubicacions específiques de les oficines temporals i altres serveis disponibles.

Recordeu que aquesta informació està basada en l'última informació disponible i és recomanable mantenir-se al dia amb les actualitzacions oficials de l'Agència Tributària Valenciana per a obtenir la informació més precisa i actualitzada.

Te puede interesar
Lo más visto