El Castell de Morella ha rebut gairebé 7.000 visitants durant les vacances de Setmana Santa i Pasqua

Des del divendres 7 d'abril fins al dilluns, tots els museus i monuments de la ciutat han rebut una gran quantitat de visites. Aquest període coincideix amb les vacances de Setmana Santa i moltes persones aprofiten aquests dies per a realitzar activitats turístiques i culturals

General 11 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
2023-04-08 Gent als carrers de Morella Pasqua 2

Durant les vacances de Setmana Santa i Pasqua, Morella ha rebut una gran afluència de visitants. El Castell de Morella, com a principal atractiu turístic de la ciutat, ha comptat amb 6.714 persones des del Dijous Sant fins al Dilluns de Pasqua. Altres llocs d'interès com el Museu Temps de Dinosaures, les torres de Sant Miquel i la Presó del segle XIV també han rebut un nombre considerable de visites, amb 1.676, 854 i 939 visitants respectivament durant els cinc dies festius.

L'exposició "El color i la llum dels Ports" que s'ha realitzat a les sales gòtiques de l'ajuntament ha atrafegat 954 persones, mentre que la zona d'autocaravanes ha registrat 478 vehicles que han pernoctat als afores de la ciutat. L'Oficina de Turisme ha enregistrat un total de 3.101 consultes, 87 d'elles d'origen internacional. A més, s'ha observat un increment del 13% en els vehicles estacionats, segons la Policia Local.

La regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, ha expressat una valoració molt positiva de les dades turístiques d'aquests dies i ha destacat l'increment en el nombre de visites al Museu de Dinosaures i a l'Oficina de Turisme. També ha mencionat l'augment del nombre de vehicles en la zona d'autocaravanes, indicant un canvi de tendència en el turisme d'interior. Escuder ha ressaltat l'absència d'incidents rellevants durant aquests dies i ha agraït la feina del personal municipal, dels establiments de la ciutat, així com el suport de la Policia Local i de Protecció Civil de la Diputació de Castelló.

Durant els pròxims dies, la programació cultural continua amb diverses activitats, incloent tallers, representacions teatrals, activitats infantils, la I Fira de clicks a Morella i concerts. Això proporciona als visitants i residents més opcions per a gaudir de la ciutat durant les vacances escolars i el cap de setmana.

Te puede interesar
Lo más visto