La Diputació de Castelló ha pres mesures per a reforçar la prevenció d'incendis forestals durant les vacances de Setmana Santa

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha demanat a la població que extremi les precaucions per prevenir incendis forestals durant les vacances de Setmana Santa. Martí ha recordat que està prohibit cremar restolls, ja que aquesta pràctica pot provocar ràpidament un incendi descontrolat

General 06 de abril de 2023 Redacció Redacció
_DSC1157

Sembla que la Diputació de Castelló ha pres serioses mesures per garantir la prevenció d'incendis forestals durant la Setmana Santa. Amb la mobilització de 160 efectius terrestres, 35 camions autobomba i 3 mitjans aeris, juntament amb altres recursos disponibles, s'està realitzant una vigilància i prevenció intensiva en tota la província.

El president de la Diputació, José Martí, ha demanat la col·laboració de tota la població per ser extremadament cautelosos i evitar qualsevol acció que pugui suposar un risc d'incendi forestal. És crucial recordar que l'incendi de Villanueva de Viver encara no està totalment apagat i que les autoritats continuen treballant en aquesta àrea afectada.

Així mateix, cal tenir en compte que està prohibit fer qualsevol tipus de crema de restolls, fins i tot amb autorització prèvia de la Generalitat Valenciana. És essencial ser conscients dels perills i prendre totes les precaucions necessàries per protegir els espais forestals i evitar l'aparició d'incendis.

Te puede interesar
Lo más visto