Endinsem-nos en la pre-obertura de portes del gran esdeveniment, el San San Festival 2023

A mesura que t'acostes al recinte, pots veure l'emoció en l'aire. Hi ha una gran expectació entre els assistents

05 de abril de 2023 Redacció Redacció

El president de la Diputació de Castelló, acompanyat per la directora territorial de la Generalitat a Castelló i l'alcaldessa de Benicàssim, s'acosta al recinte del San San Festival 2023 unes hores abans de l'obertura de portes oficial. La seva visita té com a objectiu conèixer de primera mà les instal·lacions, comprovar els preparatius i mostrar el suport institucional a aquest esdeveniment tan esperat.

Amb una actitud entusiasta, el director del festival els guia per tot el recinte, explicant-los els diferents espais i escenaris on tindran lloc les actuacions musicals. Els tres representants institucionals mostren interès en conèixer els detalls organitzatius i es mostren satisfets amb l'ambient que es respira al lloc.

Durant la visita, es fan fotos i es realitzen breus entrevistes per als mitjans de comunicació presents, destacant la importància d'aquest festival per a la promoció turística i cultural de la zona. Els representants institucionals expressen el seu suport i desitgen que el festival sigui un èxit rotund, aportant valor a la localitat i a la comarca de Castelló.

Amb aquesta visita prèvia, l'excitació creix entre els organitzadors, els artistes i els assistents, donant el tret de sortida a un esdeveniment esperat amb gran anticipació.

Lo más visto