Endinsem-nos en la pre-obertura de portes del gran esdeveniment, el San San Festival 2023

A mesura que t'acostes al recinte, pots veure l'emoció en l'aire. Hi ha una gran expectació entre els assistents

Cultura - Música 05/04/2023 Redacció Redacció

El president de la Diputació de Castelló, acompanyat per la directora territorial de la Generalitat a Castelló i l'alcaldessa de Benicàssim, s'acosta al recinte del San San Festival 2023 unes hores abans de l'obertura de portes oficial. La seva visita té com a objectiu conèixer de primera mà les instal·lacions, comprovar els preparatius i mostrar el suport institucional a aquest esdeveniment tan esperat.

Amb una actitud entusiasta, el director del festival els guia per tot el recinte, explicant-los els diferents espais i escenaris on tindran lloc les actuacions musicals. Els tres representants institucionals mostren interès en conèixer els detalls organitzatius i es mostren satisfets amb l'ambient que es respira al lloc.

Durant la visita, es fan fotos i es realitzen breus entrevistes per als mitjans de comunicació presents, destacant la importància d'aquest festival per a la promoció turística i cultural de la zona. Els representants institucionals expressen el seu suport i desitgen que el festival sigui un èxit rotund, aportant valor a la localitat i a la comarca de Castelló.

Amb aquesta visita prèvia, l'excitació creix entre els organitzadors, els artistes i els assistents, donant el tret de sortida a un esdeveniment esperat amb gran anticipació.

Te puede interesar
Lo más visto