Castelló de la Plana aconsegueix al costat d'Alacant la millor xifra d'ocupació hotelera de la Comunitat Valenciana per Pasqua

La localitat assolix el ple tècnic amb un 95% d'ocupació, superant les expectatives més favorables i encarant la temporada d'estiu amb prometedores perspectives segons les dades proporcionades per HOSBEC

General 12 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
0001392

La ciutat de Benicarló ha aconseguit aquesta Setmana Santa superar les expectatives d'ocupació hotelera previstes inicialment, segons les dades proporcionades per l'Associació Empresarial Hotelera i Turística de la Comunitat Valenciana HOSBEC. La ciutat ha aconseguit un 95% d'ocupació entre el 6 i el 10 d'abril, a prop del considerat com a ple tècnic i superant les previsions més positives per a la localitat. Juntament amb Alacant, Benicarló aconsegueix la millor dada d'ocupació hotelera de la Comunitat Valenciana, situant-se deu punts per damunt de la mitjana de la Comunitat i sent la millor dada de la província de Castelló.

La Setmana Santa ha impulsat l'ocupació dels destins i zones de la Comunitat Valenciana, amb dades que, de mitjana, situen la Comunitat per damunt del 85% d'ocupació hotelera, mantenint-se com a destí de referència. De fet, els resultats finals han superat les expectatives inicials, demostrant que les reserves d'última hora motivades sobretot pel bon temps han funcionat de manera intensa. L'indústria de l'allotjament hotelera ha acumulat reserves com mai abans, segons fonts de HOSBEC.

En el sector hoteler de la Comunitat Valenciana, es prioritza la rendibilitat i la sostenibilitat futura, tant a nivell social com econòmic, en l'any 2023. La Setmana Santa ha superat les previsions més optimistes i permet encarar la temporada turística d'estiu, que comença ara, amb bones perspectives.

Te puede interesar
Lo más visto