Durant la Setmana Santa, el Castell de Peníscola ha registrat un rècord de visites, consolidant-se com un dels principals atractius turístics de la zona

Durant els quatre dies festius de la Setmana Santa, el Castell de Peníscola ha rebut un total de 12.521 visitants, la qual cosa suposa un increment de 1.404 persones en comparació amb l'any anterior. Aquesta xifra rècord reflecteix l'atractiu creixent d'aquesta destinació turística i la seva popularitat entre els visitants

General 12 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
603f7ab39a5768529262542

El Castell de Peníscola ha registrat un nou rècord de visites durant la Setmana Santa, amb un total de 12.521 persones que han visitat les seves instal·lacions en els quatre dies festius. Aquesta xifra suposa un increment de 1.404 persones respecte a l'any anterior.

Aquests excel·lents resultats reflecteixen la plena recuperació del turisme a la regió de Castelló després de les restriccions causades per la pandèmia de la COVID-19. El creixement de l'interès tant nacional com internacional pel Castell de Peníscola ha anat de la mà de les inversions realitzades per la Diputació de Castelló per a renovar i posar en valor aquest important monument històric, que compta amb la distinció de Monument Nacional.

Cal destacar que la Diputació ha destinat un total de sis milions d'euros en inversions per a la conservació i millora del Castell de Peníscola. Aquestes accions han contribuït a realçar encara més l'atractiu del castell i a posicionar-lo com un dels principals punts d'interès turístic de la regió. Això, juntament amb l'augment de l'interès per les destinacions nacionals, ha conduït a aquest rècord de visites durant la Setmana Santa.

Te puede interesar
Lo más visto