El ple de la Diputació de Castelló, en la seva pròxima sessió, aprovarà convenis singulars per a la millora d'infraestructures als pobles afectats per l'incendi de l'Alt Millars

El president José Martí té previst reunir-se amb els alcaldes d'aquelles poblacions afectades per l'incendi de l'Alt Millars el dia 21 a la Fuente la Reina. En aquesta reunió, es buscaran mesures i accions que puguin beneficiar a aquests municipis en diferents àmbits, més enllà de les infraestructures

General 12 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
_DSC9191

L'equip de govern de la Diputació de Castelló té previst sotmetre a la consideració del ple que se celebrarà properament l'aprovació d'una modificació pressupostària per a destinar romanents a la subscripció de convenis singulars amb cinc municipis afectats per l'incendi iniciat a Villanueva de Viver. Aquesta modificació pressupostària permetrà destinar un total de 60.000 euros als municipis afectats.

Els convenis singulars estaran destinats a la millora d'infraestructures afectades pels incendis, i els recursos assignats a cada municipi estaran determinats segons el nombre d'hectàrees cremades. En concret, Montanejos i la Puebla de Arenoso rebran 15.000 euros cadascun, mentre que Villanueva de Viver, Fuente la Reina i Montán rebran 10.000 euros cadascun.

Aquesta modificació pressupostària ja va ser aprovada en la comissió informativa de Bon Govern i Especial de Comptes i s'espera que sigui ratificada pel ple amb el suport de tots els grups. L'objectiu és que les ajudes arribin als municipis afectats el més aviat possible i que siguen compatibles amb altres ajudes que puguin aprovar altres administracions de rang superior a la Diputació.

D'altra banda, el president de la Diputació, José Martí, ha convocat una reunió de treball amb els alcaldes dels municipis afectats per l'incendi per al dia 21 d'abril a la localitat de Fuente la Reina. En aquesta trobada, es discutiran i adoptaran altres mesures que puguin beneficiar a aquests municipis en la seva recuperació i desenvolupament.

Te puede interesar
Lo más visto